Thursday, November 30, 2006


Segueixo amb la tendència de sentiments a flor de pell. Noto com em vessen des de dins. Conformants cascades inaturables i de difícil predicció. Sento aquella amarga sensació que les coses em superen. Arribar a un punt on ja no veus un retorn massa clar. De no saber quines coses dir. De no saber com dir les que pots expressar. Discutir o expressar punts de vista diferents amb persones altament importants em suposa una amargor complexa de descriure. No sembla un punt d'inflexió més d'una relació d'anys. Sembla que les coses han canviat. I no sé ben bé com ho han fet. Desconec haver prés camins que m'hagin portat fins a aquí. Tots hem fet coses malament. Les paraules repiquen en interlocutors més allunyats del que deurien d'estar. Per contrapartida, alguns mots prenen formes puntiagudes i penetren pantalles massa febles avui. I entren i s'instal·len a dins. Ressonant constantment i repicant contra tot allò que troben. Això provoca distorsions i variacions de prisma d'aspectes que semblaven assentats fins al moment. Tot tremola avui. Tot plegat segueix una mica inestable. Surant de forma dubitativa. Com un vaixell de paper en aigües massa remogudes. Avui hi ha melancolia o certa tristesa. Però sense estridències ni melodràmes. Aflicció per estats personals no desitjats. Espero que les notes de Miles Davis que ressonen mentre escric m'asserenin una mica. Després, alguna sèrie catalana de ficció d'alta qualitat amb grans actors espero que m'arrenqui alguna ganyota diferent. I una mica de lectura del llibre de Capote que he començat avui per rubricar una jornada massa grisa i per evocar temps passats millors en certes coses...Suposo que com el bon cuiner, tot rau en saber tenir bona vista amb els aliments. Com algú em va dir una vegada, espero triar bé entre les nectarines del mercat com suposadament ho faig amb les paraules que m'aglopen.

Àudio: Miles Davis: Take five

2 comments:

Anonymous said...

Gràcies a una amistat comuna i al seu blog m'he topat amb el teu; si em permets l'atreviment et deixo un breu ad d'un gustos caramel que organitzarà la Touchme Records. Com va dir l'Oscar Wilde: no hi ha res millor que els sentis per guarir l'ànima.

"Miqui Puig, Hidrogenesse, The Linn Youki Project, The Secret Society,The Light Brigade y Le Pianc se encargarán el próximo 21 de diciembre de versionar, homenajear o pervertir las canciones del último lanzamiento de Sufjan Stevens el próximo 21 de diciembre en la Sala Castelló. Organizado por Touchme Records y la Sala Castelló, esta fiesta de presentación se avecina como una de las previas a la Navidad más divertidas y eclécticas."

http://www.touchmerecords.com/noticias.htm

Pol

Oscar V said...

Hola Pol,
benvingut per aquí!
M'agrada molt la proposta que fas i que me'n facis mereixedor de coneixer-la. La veritat que no he sentit gaire de Sufjan Stevens però sóc un gran "groupie" de Miqui Puig i últimament he descobert agradablement els The Linn Youki Project. Així que moltes gràcies, i dir-te només que la setmana passada vaig estar en un concert a la Sala Castelló i és un puny. Hi deuen caber unes 70 persones, així que espero que aquesta proposta no tingui un gran ressó, perquè sinó no podrem anar-hi!
Gràcies de nou!
ÒScar