Monday, December 18, 2006


Col·lecció de dones a les que regalaria un barnús del mateix color que el meu:

#4- Ingrid Rubio

Passejaria amb ella pel barri de la Ribera sota façanes lluminoses, amb un ram de girasols a les mans i discutint sobre pel·licules de directors novells i amb actors, en blanc i negre, que no paren de fumar en tota l'estona...

Àudio: Los Flechazos: La reina del muelle

14 comments:

Daniel Gutiérrez Abella said...

Taxi.

Oscar V said...

Immensa...

Pit said...

Pos a mi em va dir una ex-companya seva del col·le que era tonta del cuuuul (bé, de fet només cal sentir una entrevista seva i veureu que és borderline)! I abans era una punkarra!!!! Res més enllà del vostre ideal de perra ladradora... (i mordedora?) ai, no, labradoooora!, que és tot pose, cony!!!
Buuuuuuuuu!
Es nota que em fa ràbia? No, si ja m'ho han dit sempre que dissimulo mooolt bé! :-D
Lines.
P.D. Perdoneu les faltes: ja sé que 'pos' i 'pose' no són correctes, i que 'borderline', 'perra ladradora' i 'labradora' i 'punkarra' almenys en cursiva!

Oscar V said...

Per què les poques dones que sovintejeu aquest blog boicotejeu, sistemàticament, les dones a les que regalaria un barnús i a les meves adorades labradores en general???
Ja suposo que no és enveja...segur...però no pot ser que totes siguin tontes i totes us hagi dit algú que coneix algú que la va conèixer que era una estúpida...
Les labradores no són només "poses". Evidentment hi ha de tot, però confieu una mica més en el meu criteri com a "cerclabrador"....dones de Déu!

Pit said...

Escolta, que les meves fonts són fiables! Pensa que vaig conviure un mes amb la germana de la Bibiana Vallbé, eh?

Oscar V said...

No pretenia desprestigiar les teves fonts, Àngels...però te'n adones que o jo tinc un mal gust horrible per les dones i només em guio pel seu físic(cosa que no crec que sigui així i que el concepte de "labradora" no persegueix) o alguna vegada us equivoqueu amb alguna de les noies dignes de barnús que comparteixo amb tots vosaltres.
No sé si m'explico...
Un petó i no te m'enfadis...;-)

Pit said...

Mmmm... Estic guerrera avui! :-) Bueno, aviam... Però és que a part que és molt maca i que té una veu dolça, què més saps de l'Íngrid Rubio?
Pel que fa a les labradores, arriba un moment que em fan ràbia, perquè en veig per tot arreu. Ara tothom és poperu, va al Razz i a tots els festivals de música independent i totes les nenes porten serrell o pentinat retro, diadema vermella, pitillos, samarreta de topos i ballarines, o vestits en plan Twiggy... És una estètica que a mi m'agrada, ho admeto (tot i que només comparteixo amb alguna coseta), però que ja trobo tant de clixé i tant, tant estudiada... De vegades ric quan descobreixo fotologs de nenes precioses super poperes que ara només viuen per anar al Razz i escolten 'La casa azul'..., i si mires a 'previous' veus que tot va ser de la noche a la manyana i que fa quatre dies anaven amb Etnies, el monopatí o l'snowboard i els pantalons caiguts perquè era el que molava...

Oscar V said...

Estic totalment d'acord amb tu. A mi m'encanta l'estètica popi, especialment en les dones, encara que no ho comparteixo tot (com per exemple les bambes Victoria...). Tanmateix, n'hi ha moltes que destil·len candidesa més enllà de la seva estètica. No tot està pensat i no tot persegueix un objectiu específic en vers els altres. Per exemple, la Ingrid Rubio no és el que diriem una "popi". Evidentment que no conec res d'ella, però no em sembla gens la típica nena de cara bonica i verbalitat estúpida. Si no perdria l'encant. I no seria digne de barnús. Evidentment que em puc equivocar, faltaria més.
Però de la mateixa manera que no soporto els 'indies' que ho són perquè esta de moda (i perquè ho són ells i no nosaltres?), tampoc comparteixo la idea de que tot el que vagi al Razz i vesteixi d'una manera determinada ho faci perseguint quelcom concret o pensi d'una determinada manera. El temps mostra que els prejudicis sense fonament són sovint enganyosos...

Pit said...

OK! :-)

Anonymous said...

Ângels! Per fi has vist la llum!! Visca la CONTRA!!!!
De tota manera jo adoro a la Ingrid Rubio des de que va deixar secrets de familia (es que alla no em queixa be). L'adoro. En part m'agradaria ser ella. Si més no, tenir els seus colors. Jo crec que l'evolució natural del punkarra és o la mort o la de dona labrador, per un dels dos cantons... Potser es tonta, no en tinc nidea, pero te criteri escollint pelis... MUAS A TOTS QUE EM TENIU CONTENTA!!!!

Anonymous said...

De totes maneres continuo pensant que les dues primeres no tenen gràcia alguna.... nyenyenyeeeeee

Oscar V said...

Nu? Estas d'acord amb una labradora? Què? Vaja...ja era hora.
Tard o dora les raons s'ssenten per si soles...

Pit said...

Doncs, mira..., de la Flora Saura m'han dit que és molt simpàtica! Òscar, perquè vegis que no només dic coses dolentes de les teves muses... Muàààà!!

Anonymous said...

Senzillament soc una persona raonable, i quan algu mereix elogi per la seva especialitat/virtuositat, es reconeix.
Pero continuare pensant que la bibi i la de sexes son unes caxzurres que no tenen cap tipus de gràcia...
nyentyeeee