Monday, May 07, 2007



Em costa llevar-me especialment, especialment recordant una mala nit passada. M'he despartat amb una mena de malson que m'ha produit una angoixa palpable. Tot era al meu cap però el cos responia. Però ja començo a tenir experiència en controlar aquestes situacions. L'aire entrant per la finestra, un cigarro i els BMX Bandits a l'i-pod han aconseguit asserenar-me. I una mica més tard tornar al son. Aquest matí encara sento certa sensació aliena a l'estomag. Certa dissenyadora em deixa una frase de Woody Allen a la bústia de la feina. "Els sommiadors són els salvadors del món". Ignoro lectures entre línies, però la frase m'ha fet pensar. Segurament sigui jo un sommiador, però sense ànima de salvador del món. Tan sols un noi normal, amb problemes i alegries normals. Amable, educat i amb una sensibilitat cutània. Amant dels petits detalls i les boniques històries. Amb facilitat d'enamorar-se ràpidamenti d'oblidar-ho lentament. Entusiasta de la música i amb ganes de conèixer, sempre. Cercador d'un 'background' inacabable. La gent acostuma a mirar-me pel carrer, però tampoc sé el que busquen. Alguna noia em va dir fa anys que besava molt bé. També em diuen que sóc afable i romàntic. Solen ser dones. Escriptor aamateur que es fa dir lletraferit. Incondicional d'alguns conceptes i sentiments. Sempre desconfio de paraules com felicitat o èxit. I malgrat semblar algú extrovertit i irreverent en segons quins àmbits, acostumo a no verbalitzar masses interioritats. Amb tothom, no només amb certes persones. Sempre m'ha estat més fàciles escriures, potser així no haig de mirar als ulls de qui van dirigides. Encara que SEMPRE miro als ulls del meu interlocutor/a, SEMPRE...

Àudio: Nina Simone : Sinnerman

7 comments:

Daniel Gutiérrez Abella said...

Ei julepes!

Et veig ensopidot, eh? Crec que necessites una vesprada per Vil·la de Madrid.

Demà hi ha partidillo?
a vere si ens veiem...

Dani

pd. Penjaràs mai cap foto nocturna que no estigui moguda? ;)

Oscar V said...

Bello! Feia temps que no passaves...i content de llegir-te, ja ho saps.
Doncs una volta per Vila de Madrid m'aniria fefaentment bé...u know...
No crec que ens veiem al partit...que me'ls poseu a unes hores...
A veure si aquest finde ens veiem, divendres hi ha Telecogresca al Fòrum, i dissabte un concert molt bo al Sidecar. Podieu mirar-ho!
Abraçades mogudes!

Pit said...

al metro he vist un anunci de la telecogresca... Toca antònia font?

Oscar V said...

Sí! El cartell no és gaire apassionant però diuen que s'hi ha d'anar almenys un cop a la vida...
I dissabte hi ha un concert a Sidecar de Les Tres Bien Ensembles (o alguna cosa semblant) i els BMX Bandits, que els vull veure i que són una llegenda escocesa de l'indie pop. Són 12 euritos...si algú s'anima m'encantaria...tu els coneixes Àngels?

Nu said...

Jejejje, oscar, casa't amb mi!!!
Què bé que recomanis Nina Simone, junt amb 12twelve son els meus grups de "estic estudiant". Sinnerman i Don't let me be misunderstood genials. La versió de Here comes de sun, preciosa

Pit said...

Norl, només de nom els Très Bien Ensemble! El que passa és que, si tot va bé, tant el Dani com jo anem a un sopar dissabte a cal Hàrio!

Oscar V said...

ai...little peach ice...if I explain you....;-)