Monday, July 30, 2007


Una dutxa tonificant, crema hidratant, un sopar lleuger i unes primerenques cançons de Wilco, més folk que no pas pop. Aquelles coses minces que agraeixes després de passar dos dies fora de casa. Després de les meves amenaces lúdiques, la nit de divendres tingué un contingut festiu i etíl·lic que anhelava. Sopar amb bones companyies a terrasses d'àtics coneguts. Degustant sessions dels 2 many dj's i exercint de 'supporters' de l'electrònica. El meu amic economista, el meu amic amant del techno i el meu amic dissenyador, companyies amb les que guardo un bagagte enorme de kilometratge nocturn. Un parell de copes en una d'aquelles mítiques discoteques del nostre barri industrial. Després de la tercera cançó de timbals i amb aroma de cançoner d'esplai marxem al temple del pop amb nom d'una cançó dels Pulp. Ingestes incontrolades d'alcohol, amigues dissenyadores lluint simpatia, passos de ball i molta calor. Temes de Bloc Party, Arcade Fire, Mendetz, Joy Division o Cycle provoquen complicitats i estats d'eufèria passatjera. Estats lamentables a l'arribada a casa. Quatre hores dormides i viatge cap a l'oest. Terra de canícula tremebunda i parlar d'accent tancat i abús de la e. Piscina, partides de ping-pong, àpats copiosos i timbes improvisades de pòker que em fan reviure temps passats. Gaudint de la fervent hospitalitat dels avis del meu amic periodista i del seu afable tracte. Segueixen sonant els Wilco aquí i dubto tenir ganes que demà sigui dilluns...


Àudio: Pulp: Razzmatazz

7 comments:

Anonymous said...

Muuuu!

la teva amiga d'ulls castellans i blaus al mateix temps, s'alegra que hagis tornat i aprofitis tan bé els caps de setmana.

Cafe aquesta setmana?

hachecita

Oscar V said...

M'ha semblat veure una segoviana escribint en català??? Però que bé!!!
Cafè aquesta setmana...guapa!

Pit said...

Un amic que ja supera la trentena i que anava al Razz "en sus años mozos", quan només hi anaven heavies, mods i algun popero, em comentava que ara les coses han canviat. Ser "poppie" està de moda, i el Razz s'omple i reomple de post-adolescents amb pantalons de pitillo, Vans, bailarines i diademes i clips de colors que coregen Spinto Band, Los Planetas, The Cure i Arcade Fire. Són pocs els que no hi van, ara.
Vam debatre una mica sobre això..., i he pensat que estaria bé saber la teva opinió. Tu què en penses, que ara el pop i els "temples del pop" són de masses? Nosaltres vam arribar a la conclusió que està bé que ara tothom consumeixi música d'aquest tipus i jubili la Britney i els Take That, perquè així poden sorgir més grups, editar més discos i fer més concerts perquè ara, si més no, hi ha un mercat cada cop més potent.

Oscar V said...

mmm...crec que has donat bastant en el clau Àngels. Estic força d'acord amb el que dius. El Razz, concretament, penso que s'ha massificat massa. I en 4 dies. Jo recordo d'anar-hi quan es va convertir en Razz i s'hi estava força millor que ara.
I sobre la comercialització del pop crec que es positiu en el sentit que es bo jubilar els Bisbals i les TLC. Sense dubte serà molt més enriquidor escoltar una lletra de Los Planetas o Jarvis que no pas dels que surten en anuncis de Pepsi.
Però com tot s'ha de relativitzar. Fins a quin punt jo mateix no sóc una víctima més d'aquesta moda? És dolent que sigui una víctima? No ho sé...
Tot s'ha d'analitzar en la seva mesura. Personalment a mi em fa una mica de por que aquesta moda puji gaire i es perdi l'essència del que es considera 'indie', més com una actitut que com a estil musical.
Què passarà el dia que els Arcade Fire venguin tants discos com la Beyonce???

Pit said...

On et poses la crema hidratant? I quina gastes?

Oscar V said...

sols fer gaire aquesta pregunta???
doncs la marca crec que és Sanex i me'n poso a braços, mans i cara...
has saciat la teva curiositat???

Pit said...

Hehe, només era per saber el teu secret... Aquest cutis... ;-)