Tuesday, September 11, 2007

*my lovely pistachio green i-pod...
always feeling da music...

dia de festa aquí. bonica imatge que em conmou cada any, de veure les façanes i algunes senyeres penjades. alguna estelada despistada. celebro per dins veure que encara queda gent activista i capaç de beure del porró de la tradició. desperto amb el cos adolorit. un fort cop al genoll, un altre al turmell i una cremada al colze fruit del partit d'ahir amb els nois. estrenava botes d'una marca d'aquí amb nom alemany. una de les meves marques preferides. classe. ja estan estrenades amb gols i dedicades. la dreta l'he batejada com a Katherine, l'esquerra encara no té nom. ritual després de l'esport amb suc de cibada en gerra. visita ràpida a les festes d'aquest barri industrial meu. no trobo el meu lloc quan sumes orquestra, nens i pre-adolescents a les primeres files, i 'middle-age' avançats ballant pasodoble en parella. saludo al meu amic vingut dle nord i les seves dues amigues alemanyes de dentadura blanca i promiscua. matí, avui, amb suc de taronja i el pop esfèric de LOL. amanida XL per dinar i quatre capítols de 'friends'. Chandler sempre ha estat el meu preferit. i, segurament, Jeniffer Aniston seria molt adient per a. vespre de canya, cadires metàl·liques i terrasses conegudes. miro als meus contertulians. el meu amic amant del techno, l'economista, el dissenyador i la seva dona dissenyadora i vallesana activista. parlem de festes properes i ens divertim construint i reforçant bastides de memorabilia conjunta. m'agrada...

Àudio: Refree: el fabricante de alas de mariposa

6 comments:

Pit said...

Liebe Oscar,
hola des de Berlin!!! Que vol dir una dentadura promiscua? Que la porten postissa i se la treuen de tant en tant i la van passant de boca en boca?
I, posats a preguntar, que vol dir: "adient per a" quan parles de l´Aniston? Per txitxar? O com a muller?
Petons.

Oscar V said...

Hallo Àngels! Alle ist gut aus Deutchland?
doncs dentadura promiscua vol dir que l'ensenyen amb molta facilitat...
i n'Aniston és adient per presentar als amics, per dur-la a casa i, evidentment, per fer la migdiada amb ella...
petons!

Daniel Gutiérrez Abella said...

Jefe!
T'anava a preguntar el mateix!la Gelines i jo tenim telepatia...pensava que eren de dentadura postissa perquè eren fàcils de besar. Si és així, fes-m'ho saber!

Per cert, com és que només poses fotos desenfocades? Alterstyle?

Cuida't i ens veiem abans de que marxi de vacances. Sopar divendres?ja diràs.
Penis

Pit said...

Doncs jo pensava que no t´anaven les pijes com la Rachel...

Oscar V said...

MMMMM'ENCANTEN LES PIJES!!!!

Pit said...

Adoro a las pijas de mi ciudad... Vaja vaja..., no me'n recordava! Petons i fins aviat, espero, que fa temps que no ens veiem!