Thursday, December 27, 2007

* adoro l'aliniació imperfecta dels lloms dels llibres...

el rellotge marcava pocs minuts després de les vuit del vespre. un pla general mostraria la meva figura, sola, al local de sota casa. jo estava darrera (o davant?) dels plats. he punxat música. sol. no hi havia públic. o personetes al voltant. tot per mi. les melodies, totes. he gaudit de les cançons que jo mateix triava. dels canvis de ritme. de l'acompassament dels tempos. de les pujades de baixos i les baixades de greus. enllaçant beatles amb smiths. los planetas amb strokes. bloc party amb new order. daft punk amb sideral. postal service amb 2 many dj's. el so d'un sms m'ha fet descobrir l'hora del mòbil. cinquanta minuts més tard. jo manava. ballava i cantava sense públic. he ballat sol també alguna vegada. he anat al cine sol. he dormit sol. he fet sexe sol. he plorat sol. he nedat sol. he dinat sol. he somrigut sol. m'agrada l'onanisme de certes coses. sempre quan també les fas sovint acompanyat. demà és l'últim dia a l'editorial. anyoraré el tacte dels llibres. de somriures. mirades. cafès, calades i altres. després de xerrar amb un amic allà, quan ja marxava m'ha tornat a cridar, aquest matí. m'ha dit que em té molt de carinyo. només he respost amb una abraçada. marques a la pell, quedaran. com els oficinistes americans que es jubilen ompliré alguna caixa de cartró. i entregaré la placa, però penso quedar-me la pistola...

àudio: teenage fan club: start again

3 comments:

Nu said...

Visca! és com una cançó del bruce. Es perfecta aquesta entrada. Almenys els moments intensos treuen coses bones de nosaltres, no?
Un peto petit dramaturg

didi dj said...

on te'n vas?canvies de feina????
m'agradat molt les combinacions musicals que ha fet,..hauries de vindre a Madrid a punxar,anima't!
petonets :)

Pit said...

Òscar! Sóc un desastre i no sé on tinc el teu número de mòbil... Per sort hi ha el bloc! Volia donar-te molts ànims! Segur que aquest any que comença et portarà una feina guai!
Un petó i bon any nou!!!!