Sunday, December 23, 2007

*who plays da music?

truca a la porta. ha de passar malgrat no obriries la porta. dies de nadal. compres de nadal. rius de gent. de nadal. nadales remasteritzades a la tv. viandes i bons vins. ganes de que passi ja. no m'agrada haver de fer la sobretaula d'un dissabte a un centre comercial. per fer compres i evitar gentades que no evito. em perdo entre dvd's i l'edició especial de 'el club de la lucha' em mira. el seu preu em captiva. com la imatge de portada. la porto a casa i passa. em captiva i ens agradem. el pitt que m'agrada i el gran norton de sempre. els frames insertats. la manera diferent de dir les coses. i 'where is my mind' dels pixies com a última peça de la bso. si miren la pel·lícula observin l'últim frame. trucades i tornades. el meu cap en estat de mandra. certa sensació de pena per deixar coses i llocs enrera. divendres de sopars d'antics. abraçades efusives. alguna dona que desperta algun condicional. incomoditats personificades en persones que ara no vols veure. o no saps com fer-ho. amics que marxen lluny. avui diumenge. de gairebé no adonar-te'n. de partit del nostre mésqueunclub. em ve de gust anar-la a buscar a casa. viure en tercera persona coses molt meves. els nois cantant. abraçant una irracionalitat necessària. idolatries d'anar per casa. suc de cibada i hooliganisme. el pare ha comprat l'arbre. tot una mica més buit. demà no ho sé. i crec que no m'agrada...

àudio: st. etienne: milk bottle simphony

3 comments:

Anonymous said...

Muuuu!Petarditoooo!

Esa edición coleccionista del club de la lucha también ha llegado a mis manos, es en estuche metálico ehhh?
Estaba muy desconectada de tu bloc, así que aprovecho para dejarte un saludillo hoy q te he leido.
Y créeme, otras oportunidades laborales mucho más estupendas llegaran a nuestras vidas!

Muuuuuak!
hachecita***

didi dj said...

i així és el nadal amic meu!compres i compres i gent que va i ve..però avui es nadal!!tingues molt bona nit amb els teus més estimats!anem parlant..
petonets nadalençs ( es diu aixi? jajajaa)

didi dj said...

per cert,aquest cap de setmana vaig sentir aquesta cançó dels pixies,que bona!!!em porta bons records...que divendres més diverti al 8 y medio!!!
petonets;)