Wednesday, April 02, 2008


avanço al ritme dels dies de la setmana. sensacions canviants vers el que m'envolta. algunes no, però. melodies d'electrònica amable amaneixen els últims dos dies. ritmes de pista i de marques imaginàries per a 'loops' d'entrada i sortida. looper, suborn, 808 state, simian mobile disco. i b-movie amb el seu hit 'nowhere girl', al que poses nom, cara i serrell mentre sona. somriures d'infantesa quan algú et descobreix robant algun petó. samarreta rosa per vestir aquest dimecres d'aperitiu primaveral. he dit a algú que tenia ganes d'abraçar-me a mi mateix. m'ha repetit la meva afirmació amb un interrogant al final. follia cotidiana per posar una mica de pebre que realci els gustos. tardes de migdiada fugaç i formatges vinguts de frança a l'amanida. de films tutoritzats entre parets universitàries. pel·lícules en blanc i negre on els actors fumen tota l'estona, com les que tant m'agraden i em delecten. lectures musicals amb plans mentals. de sobte veus que aquest estiu venen los planetas a bcn. i penses en la primera i única vegada que els has vist en directe. en quan van tocar 'un buen día'. en mirades romboidals que veies per primer cop de tant a prop. però el temps passa i els records s'emputxen entre ells perquè només en poden quedar uns quants. aquest, concretament, té un bon lloc assegurat a les primeres files.

àudio: los planetas: que puedo hacer

4 comments:

Esther* said...

Y pensar que a ese concierto de los Planetas íbamos a ir juntos y me salió demasiado trabajo a última hora...las vueltas que da la vida! aunque quien sabe, igual podemos ir juntos al de este verano(si nuestra suerte conciertera no nos lo impide)

Con Z de impaZto te advierto que estoy impaciente por nuestro café, que ya podemos tomarlo en terracita y con gafas de sol.

Muuuuuak***
cortando trajes...

Anonymous said...

Sense coneixer-te, és com si et coneguès. Cada dia llegeixo el teu blog, que vaig trobar un dia per casualitat, i m'encanta tot el que hi escrius.

Suposo que et sorprendrà tant com a mi llegir això....habitualment no acostumo a fer aquestes coses....
sigui com sigui i extranyament continuaré fent-ho....

Oscar V said...

doncs moltes gràcies...
respecto molt les teves paraules i espero que segueixis venint, és un plaer trobar-te per aquí.
gràcies...

Anonymous said...

tocaran d'esquenes al públic?