Monday, May 05, 2008


mentre el maig sembla acomodar-se al calendari, les temperatures agradables busquen lloc a l'armari per quedar-se una temporada. aviat ens lleparem els dits després de gaudir de l'agradable laxitut del temps. tot comença a semblar que pesa una mica menys. dilluns aquí. de jaquetes que fan nosa i samarretes que feia temps no em posava. recordo que la duia un dels primers dies de. recordo com ella comentava les figures pictòriques. recordo com jo, seriós i ben plantat em vaig creuar al teu camí. com et convidava a un cafè i desplegava els meus encants. quan parlàvem de coses tontes, i inventàvem algunes altres. no eren mentides, sinó coartades per la conquesta. no ho dic jo, ho diu la cançó del mestre puig. pensaments en tardes del sol amagant-se rera edificis industrials. mirant ordinadors nous amb estilístiques pomes a la capçalera. de fer 'mixtapes' de música virtuals. remenant cançons boniques per dir coses que no encerto a verbalitzar per mi mateix.

'mixtape' per a tardes de maig:
*death cab for cutie: title & registration
*club 8: spring came, rain fell
*gentle music men: cry
*antònia font: estendre sa roba
*aberdfeldy: 1970's
*bobby brown: every litte step i take
*gorillaz: d.a.r.e.
*looper: mondo'77
*bertrand burgalat: ma boîte à musique
*radiohead: idioteque
*rolling stones: you can't always what you want (soulwax remix)
*daft punk: digital love

àudio: oscar's mixtape for may days...

3 comments:

Andrea Valverde said...

a mi el tema de la calor em fa una mica de respecte...que amb la tonteria ens plantem en un juliol xungo i ja em vec desitjant que vingui la tardor...

:S

Esther* said...

Pon a temblar tus rastitas guapo... he vueltoooo!

Oye es muy chulo esto de proponer cada uno sus canciones noo? igual me lo planteo en algún momento, aunque en este no puedo que tengo taaanto curro y taaantas cosas atrasadas de la Uni, que la señora Lis Costa vendrá y me tirará de las orejas.

Hasta esta tarde!
Muuuak*

Nu said...

cariiiiiiiiinyooooooooooo!!!!!!! ;)