Monday, June 16, 2008

*bonesparelles.jpg

i la primavera comença a pensar què posarà a la maleta. però la calor no acaba de. et trobes en vespres de dilluns, combinant havaianes i jersei. el cotxe que decideix de funcionar i no saps on deixar les ganes d'arribar a casa. mates of state m'acompanyen amb un so profund al bus. per despertar-me i topar amb la mirada d'una adolescent. per fi, però, arribo a casa. tancant temes i entregues. poc a poc. per intentar deixar ansietats que han decidit tornar. després d'una època de certa agitació sensorial, sentimental i laboral. el cos acostuma a donar senyals. però decideixo medicar-me amb tardes de cames enlaire. converses amb el meu amic televisiu on actualitzem els nostres estats anímics. dones en tercera persona del singular i del plural. i capsdesetmana a l'esquena. amb dissabtes de visita la dissenyadora de roba vallesana. que mostra col·lecció estilísitca en 'show rooms' d'alt standing postural. on veus passar noies amb poca quantitat d'enteniment i menys de roba interior. sopars a cases que voldries per tu.a casa de la noia amb nom de grup de pop suec, mentre la noia eclèctica prepara amanida. sobretaules de cafè i licors exòtics. pregunten per antigues i intentes assimilar els temps verbals. però parlem de música, d'estiu i de bons plats per cuinar. llavors tot sembla una mica millor. la percepció es torna activa.

àudio: hercules & love affair: blind

5 comments:

Andrea Valverde said...

Assimilar els temps verbals és una de les millors coses que es poden fer a la vida. He dit... Bon dia.

Anonymous said...

Ja estava esperant amb candaletes una actualització, perque si t'haig se ser sincer, sabia que possaries aquesta fotu.


m'encanta com escrius i si fossis un desconegut també m'encantaria. Que u sapigues.

Oscar V said...

tu saps moltes coses, bernardu...
prometo regalar-te el llibre que algun dia publiqui, doncs...
i tu ets un grande!

Esther* said...

Guapuuu!

Ya esta narrativa, una cosa menos! Mañana te mando mail y concretamos pero sonar el viernes como sea. Las entradas las compramos como mejor te venga, a mi me da igual.

Muuuuak***
Voy a salir a caminar solita...

Anonymous said...

El cos sempre passa factura, però tot es digereix!, és un cicle!

Gràcies per les claus a Internet i per tot!

Molts ànims x akest estiu q comença tan hivernal, confio q la calor arribarà en tots els sentits i en totes les direccions i ja no passarem fred, collons!