Sunday, June 01, 2008




dies de migranya. d'aquella sensació punxaguda a la part posterior del cap. sensació d'aplacament i poques ganes abraçant-me. les cançons de cat power no fan més que encendre les ganes de ficar-me la llit. perdre'm entre els llençols i deixar certa merda fora. oblidar les circumstàncies que farceixen els dies actuals. gaudir de l'autarquia de les fundes nòrdiques. deixar entregues, lectures, pluges, vicis, melangia, mirades romboidals i altres coses que poblen el cap. sort de persones que amaneixen els vespres de dissabte. amb cultiu d'amistat al voltant de taules ben parades, a casa de la noia que tenia nom de grup de pop suec. l'amic dissenyador que ens prepara un sushi deliciós. copes de vi blanc de la terra i innumerables gots de cervesa. cafès en cafeteres individuals i purets amb gust de vainilla. converses de bagatge lúdic compartit, vivències que van ser i grups d'electrònica i pop experimental. partides de trivial entre sexes com antigament. diumenge damon albarn cantant tot disfressat de dibuix animat. de concerts de le pianc amb la petit glaçonet. i el seu xicot/baixista em regala un preciós single del grup en format vinil, amb un packaging altament gustós. i marxo a casa en busca de pau. i com a la cançó de los planetas. he passat per davant de casa seva, encara que no més de vint vegades...

àudio: radiohead: how to dissapear completely

3 comments:

Esther* said...

..Y siempre voy al Amador por si apareces,
pero nunca más, pero nunca, nunca más,
estoy harto de esperar, esto es más de lo que puedo soportar...

Tú y yo tenemos una visita pendiente al Amador, yo te lo prometí y si alguna vez bajamos a Granada juntos pasaremos por allí a tomar una caña y un pinchito. Que grande esa canción!

Tengo ganas de verte petiton.
Muuuuak*

Anonymous said...

el dissabte vaig sentir sensacions juvenils molt agradables, per un moment vaig tornar al passat envoltat de grans amics en una situació molt familiar.

Tens controlat aquest album de Van Morrison-Veedon Fleece. Ara mateix l'escolto i per això m'he possat una mica tender.

BiBPastissets said...

q pinta tiene el sushi! q bueno!!!!
yo quiero sushi!!!!
:D