Sunday, June 22, 2008

*H & me...sónar style....

sobrel'agradable sensació de respirar nit. veure marxar i tornar a sortir el sol. com a teràpia lúdica. nits de sónar, d'evasió físico-mental. moments de memorabilia. de ser les cinc del mati, recolzant el meu cos tullit a la barra. l'enèsima dosi etílica i llavors passa. per sorpresa apareixen a l'escenari, per sorpresa i sense estar en cartell, els mestres del 'bootleg'. amb aquella seriositat estudiada 2 many dj's es posen entre la maleta de discos i la taula de mescles. com el cuiner davant els ganivets. i corro com un boig i m'abandono a la testosterònica activitat d'exercir de 'hooligan' del techno. braços aixecats, bpm's en sobredosis acústiques i passos de ball menys que més acompassats. cloendes histriòniques de nits de sónar. nits d'electrònica amable, techno punxant, house alborístic, química respirant l'àmbient, boniques noies de cabell curt i somriures sintètics. de veure la musa del techtonik, yelle. l'eclecticisme de pinker tones. la magnificència de justice, l'excentrisisme de roisin murphy, el funky-house d'hercules & love affair, el techno desgarrant amb tints industrials de boys noize i tancar amb el misticisme de 2 many dj's. per tornar a casa amb el pes de 24 hores sense dormir. i sentir-te bé, com feia algun temps no feies. per jeure al llit i sentir aquell recomfortant so a les oïdes, l'eco dels beats repican-te.

àudio: justice: phantom

2 comments:

paupistrello said...

preciosos...

Esther* said...

Pero y esa pareja de amigos taaaaan majitos?

No sabes como me alegra leer que te encuentras tan bien como hacía tiempo, y sentir que estás compartiendo esa sensación conmigo.

Que gusto disfrutar de buena música y que lo único que importe sea cerrar los ojos y bailar, sin que importe nada, sólo sentir cada segundo de la melodía, de recordar en cada canción emocionante lo que ha merecido la pena pagar la entrada.

En fin...nos vemos en el Summercase?

***Muuuuuuak***
Quiero mas lentejuelas en mi vida!