Sunday, July 13, 2008


refrescar. l'ambient i els estats d'ànim. les percepcions, sobretot. núvols descarreguen pluja continguda i tonifiquen allò que ens entra pel nas i habita els pulmons. i tot pren certa clarividència. de peu mirant els tolls que encara es resisteixen en marxar, sota casa. com aquell típic grup de gent que sempre queda a les set del matí davant les discoteques. agraeixes la humitat que abraça l'aire. i t'empatxes de petits moments, molt teus, per asserenar-te. de passejar en bicicleta mentra diana ross canta amb les supremes allò de que l'amor no ve fàcilment. de passar-te dues hores punxant soul i electrònica amable, amb dos sofàs i un ventilador atrotinat com a públic. de veure joe pesci i robert de niro fent de gangsters a la pantalla en companyia d'un bon amic. de vespres de diuemnge amb gots d'un dit d'espuma en companyia de dissenyadors, economistes i amants del techno. i riure amb la boca oberta i mirant cap a dalt. sincerament. de sentir la despreocupació estival i sopar al carrer. entre clofes de musclos i maionesa de les patates. per tornar a casa passejant reproduint la bateria de les cançons de bloc party amb les mans. i sentir que sí, que potser sí.

àudio: diana ross & the supremes: hang on sloopy

4 comments:

Andrea Valverde said...

Doncs jo crec que potser no torno a actualitzar el Leftymind... o potser si, ja veurem xd

Anonymous said...

i tant que sii!

BiBPastissets said...

uoolaaa!!
tu per casualitat no tindràs un germà que treballi al restaurant "Els pescadors" no??? si no es així.. dissabte vaig veure el teu doble!! pero sense rastes!!
jejeje

BiBPastissets said...

yes! és aquests pescadors... he de dir q em van convidar.. tot i q vaig recomanar jo el restaurant... una que te el morro fi.. jijiji
i pel teu doble tranquil que molt menos q la meitat q tu.. jejeje
ah i acies!!