Wednesday, August 06, 2008


acabo d'arribar a casa. una sorpresiva i agradabilíssima brisa ha apargeut al llevar la cortina. després de quatre gotes de pluja reparadora. en principis de setmana de passejar sota el polar clima de centre comercial. comprant estilística roba interior CK. llibres per regalar i una mica de melomania express. enganxat a sèries de tv americanes que em resistia a veure. guionistes de ments realment entortolligades. com la meva potser. penso en certa amiga que em va dir, amb la seva candidesa efervescent, que jo era algú imprevisible. àdhuc, estrany. raresa positiva. ella sempre em diu coses que mai m'havia dit ningú abans, com quan un dia em comentà l'afilat dels meus ullals. jo només obrí els ulls i vaig assentir. coses en les que les dones tenen capacitat per fixar-se. pensaments d'abans d'anar a dormir. després de sopars agradables a casa la meva germana. celebrant els anys que el pare va cumplint. regals vinguts d'itàlia i bromes de connotació estrictament familiar. tornar a casa i certa serenor agraida. però ja no còrre aquella sorpresiva i agradabilíssima brisa.

llista de la compra:
*mgmt: oracular spectacular
*fleetwood mac: fleetwod mac / mr. wonderful
*the drifters: dance with me
*radiohead: ok computer

àudio: the drifters: memories are made of this

2 comments:

Esther* said...

Uyyy...creo que esa amiga tuya te dice las cosas con toda la buena intención del mundo y valiéndose de una confianza basada en ya muchas experiencias juntos. Vamos, o eso me ha parecido leer, que yo no se... ;)

Muuuuak***

Anonymous said...

les dones som més intuitives, la masculinitat està en crisi... i torna a obrir la finestra, a veure que tal!, avui no hi ha sol, segur q corre l'aire!

;)

back for a while!