Wednesday, January 07, 2009


mixtape from Oscar Villalibre on Vimeo.

'mixtape'. l'art de crear recopilatoris de música cuidada i entusiasta. mètriques sonores amb missatges de direcció concreta i justa entre estrofes. robar poesia d'altri per l'úsdefruit propi. l'enginy de la recerca i la magnificència de la tria. després de hores i hores de mimar imatges i sons he aconseguit plasmar l'essència. amb multitud de referències molt meves. clucades d'ull molt personalistes a noms de dona que intercalen consonants i vocals de forma endreçada. una banda sonora feta a base de 'samplers' de la pròpia memorabilia sonora. adoració i beneració de sons, conceptes, actituts i, sobretot, persones. enjoy yourself...

3 comments:

Anonymous said...

Exquisit! Extraordinari! Exel·lent!

Esther* said...

Mira mi niño guapito que experimental nos ha salido! es taaaan tuyo, con sus imágenes de pop y soul, la mezcla de canciones y esa división en el montaje jeje. Ha quedado muy chulo!

He vuelto a la ciudad condal, así que a ver si nos vemos nooo? yo hoy supongo que me pasaré a despedir a Ricard, así que si te animas pégame un toque, y sino la semana que viene sin falta nos vemos!

Muuuuuak*

paupistrello said...

molt xulo, germà! i, com bé indica l'esther, molt teu... que la música ens acompanyi sempre...

petons dels bons!