Saturday, March 07, 2009

Encàrrec de la marca NAME per escriure una presentació de la seva marca. NAME és un estudi de disseny tèxtil, gustosament portat a terme per la Clara i l'Irene. A continuació el text original que els hi vaig entregar:

"NAME esdevé una marca, un distintiu propi. Pren el concepte de marca de forma tradicional i activista. Corporativisme de la pròpia imatge. Entenent la creació com un camí per teixir la tendència partint d’uns patrons autodefinits, que composen una sàvia ètica de l’estètica.

NAME sorgeix de la fusió de dues inquietuds diferents i complementàries. Dues ments alternatives que es conjuguen en la idea i es fusionen en la manufactura. Una complementació farcida de subtils contradiccions. Que s’alimenten de la quotidianitat que les envolta. Plena d’autenticitat, d’aromes urbans, de dies en blanc al calendari.

L’absorció dels petits detalls, de l’avidesa visual de cada dia, i la conversió en eclèctiques de dues mirades diferents. Aquest és el patró de NAME per exercir el seu activisme a favor de la plasticitat tèxtil. Caminant i agafant els fruits d’un món oníric i personal, on els fragments d’un somni es materialitzen en contrastos de teixits, de colors, de textures, de frunzits, de plecs i de superposicions..."

I aquí podeu trobar la web de l'esdeveniment Spinning Jenny on NAME participa com a marca convidada. Adaptació al castellà del text original.

àudio: thom yorke: atoms for peace

2 comments:

Anonymous said...

llou llou llou!

Oscar V said...

jaaarllllll.....
name bcn rulesssss!!!