Monday, April 13, 2009


1. clac. 2. clac. el soroll de les tisores em frisa. 3. clac. encenc una cigarreta. 4. clac. prenc aire profundament. 5.clac. faig un glop nerviós a la cervesa. 6. clac. pregunto què sona. 7.clac. és norah jones. 8. clac. una altra xuclada nerviosa. 9. clac. el meu amic dissenyador em tranquil·litza. 10. clac. i dirigeix la tasca amb cura. 11. clac. encara no penso tocar-me el cap. 12.clac. la meva amiga dissenyadora tèxtil va guardant-les en una bossa. 13. clac. i em somriu per tranquilitzar-me. 14. clac. pregunto com va la cosa. 15. clac. la lluna i la fura corretejen per la casa. 16. clac. sembla que la cosa no està tant malament. 17. clac. penso en la primera cara després de. 18. clac. potser anem a buscar sushi per sopar. 19. clac. l'última la tallo jo. 20. clac. vigila no ens equivoquem. 21. clac. la primera ja l'he tallada jo. 22.clac. juro que el mal podría arribar a semblar físic. 23. clac. no ploraré. 24. clac. ara canta thom yorke. 25. clac. mirarem 'arizona baby' ben sopat. 26. clac. la mare estaria contenta. 27. clac. no hi ha marxa enrera. 28. clac. diuen que estic guapo. 29. clac. el soroll de la màquina de rapar espanta. 30. clac. arreglam també la barba eh?. 31. la passarem al nº 3. 32. clac. ja està. 33 rastes al terra. clac.

àudio: vernell hill: long haired daddy

3 comments:

Andrea Valverde said...

Bona crònica.
:)

Angels said...

Te les has tallaaaat??????? Que fort!!!!! Volem una foto ja!!!! És un moment històric! per cert, la foto l'has feta tu? És de la pelu Anthony Llobet?

paupistrello said...

i ens poses una foto de la cadira de barber!? ma non ci credo, dio cane! fica't tota la cadira al cul i penja fotos del teu new look, pig!