Sunday, April 26, 2009

*crazy style. finger gun.

la bogeria és una d'aquelles quantes coses que subministrada en dosis adequades (segons persona i condició, consultar amb el farmacèutic) pot donar resultats saludables. bogeria per mantenir la salut mental, sí. bogeria per començar a cridar sense motiu aparent, de cop. i sentir alleugerament corporal instantani, del tipus post-coital. semblant, tan sols. bogeria per passejar un dissabte amb un estilisme molt britànic, amb barret a quadres inclòs, per aquest barri industrial. i les joves et miren arquejant les celles. i el cambrer xinès de sota casa no entén. però m'és igual. només vull canvi per comprar tabac. bogeria per veure pel·licules canadenques de matinada, titulades C.R.A.Z.Y. bogeria de recordar david bowie i el seu ziggy stardust i pensar en pintar-te un llam vermell creuan-te la cella. bogeria d'estar per casa. en el sentit poc glamouros. i en el de tancar-te a casa un diumenge perquè ningú pot donar-te res avui. hi ha dies que sento tenir una conversa d'un bitllet de 100 euros de la que ningú pot donar-me el canvi. m'aplaudeixo i escric quatre ratlles sense gaire senit aparent. són per mi, però la finestra està oberta i alguns miren. estil boig, pistola de dit.

àudio: spiritualized: cop shoot cop

7 comments:

Anonymous said...

are u talkin' to me?

Oscar V said...

em falta la cresta a lo de niro a taxi driver sí...
tot és qüestió de donar idees...

Míriam Gómez said...

Mira'l ell i el seu look..., doncs a veure quan te'l veig, el look i la bogeria aquesta, en directe...xò tan sols ho dic per fotre't una 'colleja'... juars! =)

El meu pare sempre em diu q s'ha de fer el boig una mitja hora al dia per no acabar totalment boig, a ell li ha funcionat. El meu pare és sens dubte una de les persones amb més higiene mental q conec!

mua'

Anonymous said...

" Les folies sont les seules choses que l'on ne regrette jamais"

i no t'ho dic jo...sino OSCAR WILDE...
i m'agradaria pensar q porta raó...

________*

Oscar V said...

políglota no és el primer adjectiu que se'm bé al cap al parlar de mi...i el francès com que no el parlo.
pel que dedueixo el sr.wilde deia que 'les bogeries son l'única cosa que un mateix no enyorarà mai'?
vaig bé o necessito traducció fefaent?

Anonymous said...

" Les bogeries són les úniques coses de les que mai ens hem de lamentar..."

_*

Oscar V said...

mmmm______*