Friday, April 03, 2009


una altra setmana de dolències corporals. si existeixen les ratxes, jo he ficat el cap, les cames i el final de l'esquena en una d'elles. però em dona per pensar que si n'hi ha de dolentes, també n'hi ha d'haver de bones. tranquil·litat i hores de llar per desfullar la setmana. tardes de migdiada generosa. d'encetar 'cartero' de bukowski. de dvd's amb concerts de marvin gaye i voler comprar-me una americana a ratlles com la seva. partits de bàsquet a la tv, expulsant la poca esma de 'hooligan' que em permetia el cos. vespres amb bona música escoltant recomanacions de gent coneguda i de gent que voldria conèixer. un preciós disc de van morrison, el pop sofistica de doves, l'indie primari de valero, els cops de baix violents de funk'n'stein. ahir em vaig creuar darrera casa meva a cesc gay. em vaig quedar parat mirant-lo. m'hagués agradat donar-li les gràcies per aquell film. però els peus tornen a terra i és divendres. que porta un sol d'ensenyar cuixa i avui em trobo molt més bé. les casualitats per un altre, que jo no me les crec. he anat a recollir entrades per dos concerts dels que un s'apunta a l'agenda. arribo a casa i començo a deletrejar la paraula descansar. acabar-la em portarà un parell de dies, segurament.

àudio: doves: N.Y.

4 comments:

Andrea Valverde said...

Jo també començo a desconfiar de les casualitats.
Tot i això, t'he de dir que Cartero els pots trobar també al meu bolso.
Bon cap de setmana.

Angels said...

Has llegit "La senda del perdedor"? És impressionant. Si no te l'has llegida, fes-ho. Si l'has llegida, corre a agafar "Pregúntale al polvo", del John Fante, el "culpable" que Bukowski decidís ser escriptor.
Per cert, a quins concerts aniràs?

Oscar V said...

volia encetar bukowski amb 'cartero', així que m'apunto totes les referències!
vaig a veure LOL i wilco a l'auditori, concerts que em fan molta il·lusió.
per cert, no sabia que tenies bloc nou...podies avisar!

Angels said...

Fa temps, i ho anuncio al meu antic bloc! Tot i així, estic poc prolífica..., una mica desganada per escriure. Espero reprendre aquest hàbit; abans, em satisfeia molt.