Sunday, May 10, 2009

*los colores de una sombra.

home de dues dècades i mitja d'edat munta mobles suecs un dissabte tarda. mentre fuma cigarrets manufacturats i escolta cançons de saint etienne. sospira quan cau en la conta que d'ací a poc veurà sarah cracknell. recorda divertits vespres de divendres. amb canyes, olives i persones. amb personatges recolzats a la barra amb ulleres de soldador, i cambreres que parlen hongarès. salta algun dels preceptes de la seva religió de concepció pròpia i visita centres comercials un dissabte tarda. assisteix a concerts de bandes lesbianes de les que és molt fan. es lamenta lleugerament quan veu que el fenomen fan s'ha estès potser massa. canta malament però sense posar cara d'importar-li massa. veu cerveses amb la noia que l'acompanya, que vesteix mirada blava i vestit de pastoreta. les galtes li pujen de temperatura quan una de les seves bandes preferides canta una de les seves cançons més íntimes. pensa com està escoltant en directe, les notes vibrant i reverberant a la seva pròpia caixa toràcica, la melodia que va desgastar quan certa dona el va deixar. però gaudeix de les quatre guitarres sobre l'escenari i tanca els ulls per no posar la mirada cap al terra. encara que no pot evitar arribar a casa i mirar algunes fotografies.

àudio: the zebras: fine lines

3 comments:

Anonymous said...

la música dóna color tot sovint a la nostra ànima mentre passeja per la vida, tot i que a vegades ens porti records tristos...
el temps, noi, el temps tot ho cura...

paupistrello said...

ens desitjo un munt de noves, o velles, cançons que ens facin recordar a totes les dones que encara hem de perdre... amb vestit de pastoreta.. o sense...

endavant. no anirem enrere ni per agafar impuls...

Esther* said...

Y no es bonito cantar sin parar en un concierto como terapia? y no es más bonito aún que yo escuche tu mal cantar y tu el mío!

ayyy* pero que les pasa a mis chicos que están tan melancólicooos? menos mal que hoy ya os veis y hacéis terapia juntos jeje. Echadme un poquito de menos y cortad muchos trajes! vivan las mujeres! y con vestidos de pastorcilla más! y sobre todo vivan las canciones que nos traen recuerdos y crean nostalgias por las personas que perdemos y por las que nos quedan por ganar también!

Pasadlo bien*
Muuuuak*
Regalito: http://www.goear.com/listen/7147c42/When-You-Sleep-My-Bloody-Valentine