Friday, November 13, 2009


poques hores de son per un divendres d'estranyes temperatures. homes amb americana parlen d'estiuets i d'onomàstiques. els dies van aglopant-se amb poques hores per parar i pensar en forma recopilatòria. alcaldesses que fan esgrima, talibans amb barretina i arxius .mov apareixent a l'escriptori. nits de concerts de bandes tristes que sonen a molt nou. i els moderns que venen per si passen llista, mentre busco el lloc de la sala on regalen peces de roba fred perry. nits de boniques companyies i "quinzeanyerisme" en cotxe prop del litoral urbà. els matins que van però no venen. el pop nostre de cada dia, per reafirmar la creença en determinats manaments melòdics. les tardes arriben amb olor de mandarina als dits, anotacions mentals i manuals i altres quotidianitats. abrics de tall clàssic per provar i dependentes que parlen euskera entre elles. visites al teatre amb històries ben teixides i millor portades al que reposa sobre la falda de la butaca. un taxista digne de guionar per la tornada a casa. parla de boxejadors espanyols dels seixanta, de les baralles i el sexe a l'antic cinema floridablanca i de films impregnats amb la veu d'alberto closas. la propina em sembla adient, com a poc. fundes nòrdiques, agustín fernández mallo i noms que teclejar al telèfon.

àudio: love of lesbian: segundo asalto

5 comments:

Àngels said...

suposo, pel que expliques i x la knçó q has triat, q has anat a veure urtain...! Però hauries d fer ks a la consigna q diuen al final i predicar amb el boca-orella i dirho obertament!

Anna Defez said...

Ganas tu!

Dunia said...

Gràcies per preservar la meva intimitat ;)

T'ho agraeixo!

paupistrello said...

quan fas pop, ja no hi ha stop?

Dunia said...

Però com ho vas esbrinar que era jo???!! Si no hi ha noms, ni llocs, ni dates, ni tampoc ens coneixem per saber el nostre dia a dia!!

I tampoc em sembla determinant que el fet de què "uns cabells d'or" et diguin "la meva amiga et segueix" arribis a mí!! Saps què? ets l'únic que sap dels meus crits ;)

Petons!