Tuesday, January 03, 2012


va corre, no t'oblidis els propòsits. va, sí, purifica les intencions i perfuma el comportament quotidià. no fos cas que deixessis de fumar a l'abril. de debò, pensa un moment. digereix els costumbrismes del calendari i amaneix-ho tot plegat amb una mica de coherència. dirigeix esforços a coses més edificants. fes llistes de coses. a nick hornby no li va anar tan malament. de cinc cançons per posar-te de bon humor un dissabte matí. de les teves cinc feines perfectes. les deu camises més classistíques que has portat. els cinc actes sexuals més llegendaris de la teva vida. les deu pel·lícules que recitaries per fer-te l'interessant davant del sexe oposat. edifica, pontifica amb mesura i sigues clarivident. que les festes amb majúscula ja acaben. i venen dies de llevar-se d'hora, de tenir fred al menjador i l'estomac un poc regirat. l'hivern no està sent molt fred, però sí molt cru. les fàbriques fumegen menys. les botigues de discos que funcionaven de refugi tanquen. i l'estupidesa d'alguns continua com a targeta de presentació. però bé. tapa't, queixa't, renega força que és sa, i no et preocupis més del compte. perquè acabarà tornant l'estiu, la lleugeresa i putes meravelloses cançons de grillats canadencs que parlen de dones, cocaïna i cançons patrocinades per la NME.

àudio: destroyer: kaputt

1 comment:

PONS Idiomas said...

Hola, quizás os interese saber que tenemos una colección que incluye el relato 'NippleJesus' de Nick Hornby en versión original conjuntamente con el relato 'Strangers When We Meet' de Hanif Kureishi.

El formato de esta colección es innovador porque permite leer directamente la obra en inglés sin necesidad de usar el diccionario al integrarse un glosario en cada página.

Tenéis más info de este relato y de la colección Read&Listen en http://www.ponsidiomas.com/catalogo/nick-hornby---hanif-kureishi.html