Friday, June 29, 2012

afina la guitarra. demana les ulleres de sol per mirar-se al reflex i assegurar-se una versió despentinada del seu pentinat. càmera grava. canta mentre mira al cel per evitar les càmeres. manquen els fantàstics repics de bateria del disc. i aquesta calor enganxifosa. cotxe, baixar la ciutat, esquena xopa. dies de futbol i amanides al vespre. les hores del rellotge han perdut el monopoli d'atenció del que gaudien fa tants pocs dies. el cafè continua brollant al matí, però les torrades han substituït les presses. la música ha tornat a sonar als matins. i als migdies. a les tardes i als vespres també. a la bodega de sota casa serveixen el vermut amb un rodanxa de llima, i dues olives. em regalen aperitius per fer-se perdonar les nits de guitarres i clientela entusiasta, alcohòlica i de veu poc educada. ens hem fet l'estiu a sobre gairebé sense adonar-nos-en. no creuarem l'atlàntic, però fer dinar per dos serà el nostre luxe. arribar-nos al mercat i mirar quin peix hi ha bé de preu. les migdiades seran regals i veure ciclistes fent cims a la televisió serà el nostre oasi. un estiu per endavant. agendes apetitoses. dies de ràdio i projectes per fer que fa un any ni haguéssim pogut imaginar. persistir és un verb que ens agrada conjugar a casa.

àudio: joana serrat: sharing wine (a summer tale)

1 comment:

Anonymous said...

Coneixes el bloc dels Premis C@ts? Aquí pots proposar, en dotze categories diferents, els blocs en català que més t’agradin (excepte els teus!), tants com vulguis i en totes les categories que vulguis. Es tracta de moure cada vegada més el català a la xarxa.
Els cinc blocs més proposats a cada categoria passen a la final.

No hi ha cap premi material, tan sols conèixer nous espais i crear més activitat encara a Internet en la nostra llengua.

Moltes gràcies!