Wednesday, October 10, 2012

diu que hi ha ex-models que es fan dir escriptores. la cançoneta tan nostrada dels amiguismes i la incompetència situada a llocs on no haurien. renegar va bé. cridar i córrer també. coses que diu el metge per fer sortir la tensió que cossos garrepes com el veu volen quedar-se per si. doncs això, a seguir cagant-se en els cargols que grinyolen en l'establert. recentment m'he trobat parlant en nom d'un nosaltres que dubto si existeix. o si ho fa encara dubto més que jo en formi part. potser per gènesi, potser per incapacitat. amb tot, la dubtosa bellesa de les poques coses certes. que aquesta calor no és normal i tenim ganes de gavardines. fosqueja abans i els carnissers halal preparen bones hamburgueses de vedella. en la meva recerca d'endorfines he berenat un got de llet. com feia anys que no feia. intentant evocar dies de menys pèl a la cara i menys preocupacions punxant la part esquerra del pit. la del cor. la dels gols del teu equip. la de cançons de tornada senzilla i efectista. la del puny tancat i alçat. aquella part.

àudio: illa carolina: la cursa d'honor

5 comments:

Anonymous said...

Tu també et fas dir 'escriptor'. Qui diu que és un apel·latiu que et mereixis més que elles?

Oscar V said...

no sóc conscient de fer-me dir escriptor. el que sí faig es donar la cara. posar el meu nom sota tot el que escric i acceptar que tot és millorable.

Anonymous said...

Estic d'acord amb el primer anònim. Posa comes, punts i MAJÚSCULES. I ja que hi som canvia el nom de la pàgina i posa "Cregut modernet de merda". També pots posar " Diari hedonista d'un gafapastas erudit".

Oscar V said...

Gràcies per les propostes. També havia pensat com a títol 'valent anònim. Busca't parella i no perdis el temps llegint coses que no t'agraden'.

Oscar V said...

Gràcies per les propostes. També havia pensat com a títol 'valent anònim. Busca't parella i no perdis el temps llegint coses que no t'agraden'.