Sunday, June 18, 2006

Cuéntamelo Salinas!!!!

Aquest dies s'està celebrant a Alemanya la Copa del Món de Futbol, fet que esdevé cada 4 anys. Aquesta cita representa un regal per als sentits pels que ens agarada aquest esport, ja que podem gaudir de la major congregació d'estrelles futbolístiques que es pot veure a arreu.
Tanmateix, la grandesa del mundial ve acompanyada per un altre fenomen digne d'anàlisi. La cadena de televisó "La Sexta", és la cadena generalista que s'ha fet amb els drets d'emissió. Això ho ha utilitzat per fer-se donar ressó, degut al seu llançament. I en aquesta línia, un dels seus lemes publicitaris ens diu que "Algo está canviando"...i pel que fa a les retransmissions de futbol ho han fet, i molt ben fet.
I per què? Doncs perquè algú va tenir la magnífica idea de fitxar Andrés Montes per a retransmetre els partits. Aquest ex-comentarista de la NBA, ha donat un nou caire a aquest tipus de retransmissions. El seu to de veu inconfusible, el seu particular argot i la sorprenent saviesa futbolística que posseeix fan que veure els partits sigui ,encara, una mica més divertit. Perqué és molt millor sentir encomiables locucions com jugón, tic-i-taca, tiburón Puyol, "fútbol, pasión de multitudes", "cuéntamelo Salinas!", Spiderman Keller, etc.
Esperem que el Mundial ens vagi donant bons partits de l'esport rei, farcits de "ginga" i "jogo bonito", però sobretot que la veu aguerrida i potent d'Andrés Montes ens vagi relatant la multitut de "jugones" que esperem veure...
CUÉNTAMELO SALINAS!!!! CUÉNTAMELOOOO!!
ESTÁ LOCO! ¿QUIEN TIENE LAS LLAVES DEL MANICOMIO SALINAS?

Àudio: Los Sencillos: "Fútbol"

No comments: