Thursday, April 12, 2007


Unes poques pàgines abocades en puny i lletra. Alguns paràgrafs sense gaire innvació i sense massa futurabilitat. Tot això és el que s'ha vessat de mi en aquest dies. No hi ha dies ni rastre de creativitat. Seguirem confinat en les muses i en aquesta certa mitologia creativa, però. Poques hores i arriba l'estimat divendres. Pluja de nou i aquest temps que arrufa el nas dels més optimistes. L'humitat, el cel tapat i el racionament de sol em provoquen apatia mental i una sensació de cansament realment palpable. Segueixo creient en les influències ambientals. Com sempre, potser, amb una mica més de fe que alguna altra cosa. Anit, el meu amic periodista ens regala entrades pel concert de presentació del nou disc de Deluxe. Un bon concert, tot i breu. Tot i no conèixer les noves cançons. Acompanyat d'incondicionals que s'avorreixen, que tot plegat no els acaba d'estar fet a mida. De noies amb ninots de Lego a la solapa. Saludo velles conegudes universitàries que segueixen tant desitjables. I noies desitjables que voldria que fossin conegudes. Una agradable sorpresa rebo quan un grup de nois comencen a cridar-me pel nom. Davant la meva cara de sorpresa, em diuen que són el grup Nanook. Amics de myspace i desconeguts de la 'vida real'. Xerrem una estona i et fa molta gràcia que et reconeguin tan sols havent vist fotografies teves. Com si d'una peça del 'mainstream' musical més...Però avui no és el millor dia per a pensaments. Veient la grisos d'aquests he decidit no fer-ne gaires. Millor els deixo per demà, esperant presepectives més lumíniques.


Àudio: Adam Green: Emily

2 comments:

Pit said...

Oh la la, la fille avec le Lego sur la poitrine, c'est moi! Crec que ja vaig ser descrita així en anterioritat. Aviam si som més originals, Òscar! ;-) O potser és que he de ser més original a l'hora d'escollir el jersei que em posi quan et vegi.
Per cert, els grups que et vaig dir: Lali Puna, The Gift, Peter Van Poehl. Els he escoltat moooolt poc, sobretot els dos últims, però estant força bé i a un eclèctic com tu segur que li interessa conèixer-ne de nous.
D'altres: The aluminum group i The appleseed cast. Gairebé tampoc no els he escoltat, però m'han comentat que estan bé. Si tingués l'Emule me'n baixaria per veure què tal.
I ja que has posat l'Adam Green al teu post, els Moldy Peaches, el grup on estava abans.

Oscar V said...

Mmmm...Àngels, disculpa la poca originalitat en les meves descripcions...ja començo el post dient que vaig curt d'idees...
Gràcies per les recomanacions, miraré que trobo!
Tu sí que ets eclèctica...que no coneixia cap dels grups que em dius!
Petons!