Tuesday, August 28, 2007

*el que queda entre el teclat i la pantalla del pc, a l'editorial
notes a mà, post-it, edding, un caganaer i una postal ben dissenyada...


Crec que el rellotge deuria marcar les dues de la matinada quan he aconseguit adormir-me. La meva finestra i la transversal de la meva habitació obertes per intentar fer còrrer una brisa que no hi era. Escapades mentals per intentar conciliar el son. Vàries pipades, herbes per dormir i lectura. Res de música per intentar endinsar-me en el silenci que presidia la casa. Quan no aconesegueixo conciliar el son procuro no mirar el rellotge, per no entrar en el autodestuctiu exercici de comptar les hores que falten per llevar-te. Finalment, com passa el 99% de les vegades, les coses han caigut pel seu propi pes i m'he adormit. Les coses semblàven una mica més amables aquest matí. Una samarreta morada, la visió dels cereals remullats en la llet i les boniques cançons del primer disc de Le Mans per engegar. De camí a la feina TV On The Radio i les cançons/himnes d'Arcade Fire. Certes mirades amables m'endolceixen. Els diaris, com sol passar, no reporten bones noves. Certa dissenyadora em regala unes 'Jasmine sticks' portades del seu viatge a Tunísia. Fan una olor molt agradable. M'han dit per dues vegades que faig cara de son. Bones notícies laborals en forma de contracte i d'horari a la europea. Bé. Ahir no hi havia mozzarella al supermercat. Vaig comprar cinc préssecs, quatre platans, tres bosses d'enciam, dos pebrots i una albergínia. Pasta fresca i salsitxes especiades. Sopar a quatre a casa del meu amic periodista, teixint comentaris de sexualitat delictiva. Realment, quan es junten més de tres homes sempre apareixen dones, futbol i motor. No es que em faci sentir malament, la veritat. Cal veure la manera de dir les coses de cadascú, però. Aquesta tarda recullo el tratje per a la boda de la meva germana. Vull comprar alguna camisa. Tafanajaré aparadors mentre miro de reull les mares pijes que carretejen cotxets i faré veure que no veig la botiga de discos. He obert l'últim suc de taronja i no me'n havia adonat. I sí, la cançó no és gratuïta...

Àudio: Wilson Piquet: She's lookin' good

6 comments:

Pit said...

Perdona la correcció, però crec que és Pickett! Per cert, has vist The Commitments?¿

Oscar V said...

Perdonada estas...però ho he vist escrit de les dues maneres...almenys el primer cop que ho vaig veure es llegia 'Piquet' però éssent puristes hauríem d'escriure 'Pickett'.
I la pel·lícula no l'he vista, però he llegit bones crítiques. És d'un director que va fer un film sobre Pink Floyd oi? Tu l'has vista?

Pit said...

És molt lleig el teu caganer! I què hi pinta, a sobre del teu PC?

Pit said...

És molt lleig el teu caganer! I què hi pinta, a sobre del teu PC?

Oscar V said...

Són uns caganers que regalaven fa temps amb alguna col·lecció...és el que hi ha...
cal que només em postejis per criticar o per puntualitzar/corregir???

per cert...PER MOLTS ANYS!!

Pit said...

haha! és que avui estic una mica avorrida a la feina. Ja et diré algun piropo, tranquil!
Merci per lo de l'aniversari!
Un petó,

Àngels