Sunday, November 04, 2007

* dancing in a summer nights...
revealing style, always...

Les últimes calades als dies extra de festa, ja. Cafè i torrades per esmorzar, després d'haver-me despedit dora dels llençols aquest matí. Palpo la sensació agradable de tenir ganes d'aprofitar aquest dia. El sol es cola tímidament per la finestra del menjador, i s'acomoda en petites figures geomètriques al terra de la sala. Hores de son dormides plàcidament després d'un dissabte nocturn casolà. La meva visió tenia , en primer pla, les meves cames enfundades en un estílistic pijama a quadres reposant sobre la taula. I en segon terme, la bellesa europea d'Audrey Tautou a la pantalla. En històries boniques i ensucrades, i una fotografia excepcional. Repasso mentalment, com a exercici rutinari i necessari, el bagatge d'aquests dies. Cerveses agradables a locals estiilístics de Gràcia. Amb companyies vigatanes i agradables. Converses de música, dels Pixies i de les tasses de suicidi als països escandinaus. La meva amiga dissenyadora vigatana i mirada clara m'explica com fa el 'rissotto' i em regala boniques paraules a flogs aliens. "Ahir em va faltar així de demanar-te que em deixessis emprovar aquestes fantàstiques ulleres de pasta de Prada que portes, són molt maques i et queden molt bé (si, ja sé que em diras.. és que un té classe nena!). Tu amb aquesta tranquilitat impassible amb que parles de tot, a vegades em sorprén la confiança que ens tenim...". Divendres de sessions electròniques i de llavis que conformen enunciats desideratius. Agradables despertars engalanats de suspirs i el tacte de pells agradables. Esmorzant a pobles propers amb complicitats exercint d'estovalles. Ara sonen els TFC aquí i penso en la bellesa objectiva que posseeixen algunes coses.

Àudio: Marvin Gaye: Let's get it on

5 comments:

Pit said...

Per què escrius algunes coses en anglès, com lo de "dancing in summer nights..."?

Oscar V said...

per fer-me el xulo, per practicar l'anglès i normalment és als peus de foto, i no sé perquè, però em venen al cap en anglès...
no et sembla bé?

Pit said...

Només preguntava!!! Pots fer el que vulguis

Pit said...

Menys reflexions, menys estona per escriure aquí... Dedueixo que la teva vida ha passat de ser menys reflexió per ser més acció.

Oscar V said...

la reflexió és la mateixa, l'acció gairebé també...tanmateix, el temps disponible no és el mateix...