Sunday, November 11, 2007

*divagant al 'combo' de rodatge...
tres novells directors...

no cau bé que les coses no surtin com tenies previst. que una actuació planejada des de fa tants mesos no acabi sorgint, per la desmotivació d'uns, i la desorganització dels altres. no cau gens bé discutir-te amb persones que estimes, però a vegades la situació et supera. segurament no s'hi hagi de donar més voltes, però les fisiologies mentals personals són de cadascú. sort de la comprensió dels que et rodejen. i de paraules regalades en bosses de calidesa per fer-te passar aquest mal regust. tot passarà a ser anècdota, i així ha de ser. em quedo amb els que s'aplegàven il·lusionats per venir-me a veure. hi eren els que havien de ser, o gairebé. em quedo amb certes mirades i el gust de maduixa als llavis. llençols nous que agraeixes i frueixes. agradables despertars malgrat la son i el mal de cap. passejos per les rambles de diumenge matí. sota un sol incrédul que treia pit. cançons de facto delafe a l'auto. viatges en cotxe agafant el volant en aquella 'pose' tant meva. esmorzars gratificants i vestits negres cenyits que deformen l'enteniment. rissotto de bolets i crema d'espinacs per dinar, a casa de la meva germana. amb migdiades involuntàries al sofà i tornades en cotxe sota la màgia de 'sgt. pepper's lonely hearts club band'. alguns fan preguntes i a vegades no se qué respondre. recordo floretes que últimament recullo agrait. com la dona del forn de vra l'editorial, que m'aten amb un 'que voldrà, jove lluit'. les coses traspuen. ara ja, tonyina per sopar i una 'sitcom' catalana a la tv. lectura i Percey Sledge per cloure una altra setmana.

Àudio: The Cardigans: erase & rewind

6 comments:

Pit said...

La de la dreta fa pinta de ser la directora de fotografia i gasta més estil que tu...
I perdona la puntualització, però crec que 'Porca Misèria' no es pot considerar una 'sitcom' (mitja hora de durada, que es desenvolupa en un mateix espai, generalment amb públic en directe...). O bé, potser m'equivoco jo i no parlaves de 'Porca Misèria'... Una abraçada i ànims, que segur que ben aviat el Sant Marthief tornarà a la càrrega.

Oscar V said...

com sempre, Àngels, calia una puntualització de les teves per desprestigiar-me...tens tota la raó amb el tema 'sitcom'...però no sabia com anomenar-la.
i gràces per venir dissabte, em va fer il·lusió veure't per allà, i sento que haguéssiu de viure aquell enrenou...
petons!

Pit said...

Que no, home! No has de demanar disculpes, no ens va costar res venir i si puc, vindré la propera vegada que punxis!! Una abraçada i perdona per la meva repel·lència! Hehe

Oscar V said...

espero que hi hagi propera vegada...

Pit said...

Escolta, el 3r novell director és el que fa la foto?

Oscar V said...

no s'entén la broma que el 3r director novell és la nena? que era (deu ser-ho encara...) la filla del actor protagonista???