Wednesday, February 27, 2008


amb l'abraçada llital. sonaven the delfonics. llegia un article sobre un grup de la 'labrador' que es diu 'irene'. i em va agradar. pensava en el pop suec. en el pop escocès. menjar japonès. cel·lulars finlandesos. techno francès. futbol britànic. cervesa catalana. cafè italià. i litertura nord-americana. coses i procedències. cel gris avui. aquest matí he comptat els anys que fa que no hi és la mare. i avui han sortit tots els dits de la mà. ha trucat la marta i m'ha dit que tot segueix igual. que s'han de canviar les flors. dies en que costa tot una mica mica més. però ens fem experts en saber portar les coses. sembla que tot plegat rau en no intentar cobrir una absència, sinó saber conviure amb determinades mancances. fent-nos cada dia una mica més grans. acumulant marques a la pell. xinxetes sobre un suro imaginari. i postals que s'acumulen en bagatges moldejables. per revisar i prendre'n una mica. aquesta nit procuraré mirar cap a dalt, que avui ja quelcom que brilla amb una mica més de força. de veritat.

àudio: teenage fanclub: if i never see you again

4 comments:

didi dj said...

con anem amore?? me encanta que tengas a love of lesbian en tu musica!! este viernes voy a verles!ke ganas ya!!!el mundo blogggg lo tengo abandonado,pero todavia estoy meditando como hacerlo para no caer en lo mismo jajaja,
ya tienes la entrada para st,ettiene? venga!! a que esperas? yo no la tengo :(
y hay tantas cosas que no se a que ir...joooppes!

Anonymous said...

Muy buenas pequeño,

Como estamos? no me preguntes porque pero me he acordado mucho de ti hoy, de lo dificil que se hace el 27 de febrero en tu vida, y he decidido dejarte un besito via internet.

Si algo que hemos aprendido es que hay que disfrutar de la gente que queremos y que tenemos a nuestro alrededor, y por suerte tu tienes mucha, así que mucho ánimo y piensa que cuando leas esto ya será 28 de febrero.

Muuuuuuuak*
Esther*
Imagina una calita yo te sirvo una caña, es verano y luce el sol, es la costa catalana...

Pit said...

Molts ànims i petons des de Delhi, del Dani i meus!

amant del techno said...

Una abraçada molt forta!