Tuesday, April 22, 2008


racions de casualitats per seguir creient-hi. dues petites jovenetes parlen d'un servidor i a l'instant apareixo pujant les escales. llavors les emes de les seves inicials s'eixamplen al somriure. camino pel centre amb la noia amb aròmes de prèssec i parlem d'antigues universitàries. d'aquelles que acompanyes la pronúncia del seu nom, amb la part baixa del llavi lleugerament pressionada per les teves dents. mentre parlem d'ella passa per davant nostre pujada en una bicicleta de passeig. sense cistell de vímet, però. les casualitats segueixen estan allà. es mostren escuetes, com les dones interessants. com les cançons que feia temps estaven a l'imaginari, però de cop se't tornen a posar al davant. l'essència canvia i les veritats agafen formologia de puny. les rimes semblen més consonants i les armilles de ferro et toquen els peus. blaus en convinacions estilístiques per vestir un dilluns lent. clos amb l'esport de sempre. amb la suor coronant els teus pòmuls. i la vermellor típica de 'hooligan'. dies de sol. de flors que et quedaras amb les ganes de regalar...
àudio: love of lesbian: los colores de una sombra

"ya ves te estoy mintiendo,
ya ves no lo he podido aceptar
que aún te eche de menos
y este menos vaya aún a más"

5 comments:

Andrea Valverde said...

els loves són molt grans, molt!
i el concert de dissabte va ser brutal (vaja el que recordo xd)

sälutacions cordials!

Esther* said...

Una hornacina es un hueco que se hace en el muro para colocar dentro alguna escultura, una urna o también puedes dejarla vacía.

Espero que te hayas puesto guapo esta mañana(cosa que no dudo)para el disfrute de este día de S. jordi. Para que estes orgulloso de mi piso te confieso que hemos puesto la bandera en mi ventana para dar color a nuestra calle.

Muuuuak*

Anonymous said...

Scarlett Johansson... he dit: Scarlett Johansson!!... ho sento Òscar ho he intentant!, va ser molt gran!

Regala roses i somriures a tort i a dret i faràs feliç a més d'una!

Cuentos chinos para niños del Japón...

www.maialavida.com said...

Per beure aigua freda, no deixis córrer l'aixeta acostuma't a posar un gerro o una ampolla d'aigua a la nevera.

www.maialavida.com said...

El Periodico regalava atomitzadors d'aigua per les aixetes, sabeu el que es? Són unes petites peces que barregen l'aigua amb aire i creen la sensació de major doll amb menor quantitat de líquid. Els trobaràs en qualsevol ferreteria o botiga de bricolatge. Són articles molt barats i no fa falta ser enginyer per a la seva instal•lació: n'hi ha prou amb descaragolar la boca de l'aixeta, introduir-los i tornar a enroscar.