Saturday, May 31, 2008


john cusack està molt gran a 'high fidelity'. parla de dones, de desamor, d'amor per la música, de marvin gaye i d'stereolab. l'obra de hornby està plena de llistes, frases memorables i llavors de memorabilia. és un film per dissabtes de pluja com el d'avui. on les ganes de fer també estan ennuvolades. més quan cusack li diu a la seva xicota que 'let's get it on' de marvin gaye és el culpable de que ells estiguin junts. llavors l'estòmac decideix recordar-te la seva presència. recordes nits on feies l'amor mentre cantava el mestre del soul i després no podies dormir en tota la nit. moments que a vegades decideixen sortir de la motxilla de records. tot lamentan-te que encara tinguin una forma punxeguda. tardes de cel color cendra i cançons amb tempo baix enterbolint l'ambient. cusack també diu que grabar una cinta per algú és com deixar una relació, sempre es triga més del que tenies previst. bonic exercici, però el de grabar recopilacions per a altres. l'art de triar cançons per regalar a dones de serrell recte. alguns 'mixtapes' propis em venen ara al cap. crec que ja no aguanto més la primavera. tot torna fer mal després de veure pel·lícules boniques amb finals que podrien haver estat.

àudio: los planetas: anuncio para coches

3 comments:

BiBPastissets said...

quina peli més gran!

Andrea Valverde said...

si, peli genial pero jo començo a estar farta els finals macus i on tot es rosa, vull dir, si a pretty woman cola pero alta fidelidad igual un final amarg hagués quadrat millor...

Pit said...

Jo no el trobo un final rosa, d'aquells on tot és fàcil i perfecte, on l'amor és ideal, sense problemes quotidians. Dista molt de pretty woman, la nova venta-focs! Crec que Alta Fidelidad és una història molt real, amb punts amargs, com totes... -i basada en una novel·la que, diuen, és brillant (no l'he llegida)-. Per mi, la declaració d'amor que li fa el John Cusack a la seva nòvia en aquell bar és una de les millors que he vist mai i que realment em va fer reflexionar.
Ànims, Òscar.