Sunday, June 29, 2008

*totalmente a favor...

m'agrada la sensació de tornar a casa després de dos dies fora. olors conegudes i el tacte conegut de les coses tornan-te als palmells. capdesetmana de fer l'indie a terres d'interior. gaudint d'hospitalitat i bones companyies. coronades per sobredosis de bondat i afecte d'agradables dissenyadores de la plana. que brinda casa seva, el seu llit i la seva gent. en nits de veure sidonie tocar les seves cançons més primerenques i anglosaxones. de minimal electro al pasternak. excercint hooliganisme i destil·lant whisky en moviments histriònics. de saludar dj's de nom prodigiós que et sorprenen amb lloances a la teva forma d'escriure i demanan-te que no deixis de fer-ho. dissabtes prenent unes primeres bocanades de sol. conjugant plaentment el verd de la gespa amb el blau de l'aiuga. de vitages en cotxe amb l'electropop de cut copy. per anar a escoltar per enèsima vegada els mishima i no cansar-te'n. per emocionar-te amb sanpedro. i sentir els facto delafe a escassos metres. i esclatar alguna cosa dins teu. els records comencen a fer curses de rapidesa per la pell orquestrats per la cara d'aquella qui em cantava allò de 'dale gas!'. i tot torna a superar-me, mentre la gent balla al meu voltant. cansat de topar amb la mateixa fotografia cada cop que intento aixecar el cap. ja és diumenge i sonen petards al carrer. però jo no tinc res a celebrar.

àudio: sidonie: feeling down

6 comments:

Anonymous said...

i no pueden!

ets una celebrity omaita!

Esther* said...

Míralo a él!

Estás más morenito nooo? me alegro mucho de que lo pasaras tan bien y de compartir nuestras emociones preconcierto...Alanis estuvo estupenda!

Muuuuuuak*
Esther*

Anonymous said...

Ja he descobert el missatge encriptat...
DALE GAS!

Petó.
B.

Anonymous said...

res a celabrar?, no m'ho crec!
i akesta fotassu... totalmente a favor!! jajaja

és matemàticament impossible estar trist o melancòlic amb akesta calor!, així q no m'ho crec, i x celebrar, celebrem-ho tot!

Muntsa said...

oh!
qrandíssim Miqui Puig!

:)

Noticiero indie said...

Sembleu familia i tot. jejeje