Sunday, July 06, 2008

*tornar casa i cantar a duo cançons de radiohead al cotxe...

amanida amb espàrrecs. truita amb ous d'oca. i cireres de postre. sopars de diumenge. fent meu el moment de passar per la boca els últims gustos del capdesetmana. de voltar i omplir el teu temps amb oci estival per evitar pensar en coses que ja no toquen. el tacte de la sorra de platje embolcallant-me els dits dels peus. tovalloles de colors esteses i l'agradable llepada del sol a la pell. dissabte de sopar japonès. de sucar niguiri al soja i enviar missatges que no toquen. d'aquells que imagines la resposta ( o l'absència de la mateixa ) mentre pitjes el botó verd del celular. d'estrenar estílistics polos de classe cromàtica. fruit de visites a la nova botiga 'american apparel' oberta al raval. de recomanable visita, per cert. i prendre whisky mentre saludes vells coneguts. talls de lluna a la butxaca i visites a l'apolo. per exercir de nou de 'hooligan' del techno. respirar química ambiental i gaudir de belles companyies. acabo amb certa sesació d'eufòria. la que explica que torni a casa des del centre amb bicicleta a les set del matí. sense dissimular les tentines ni el meu somriure d'accentuació etílica. i encetar diumenges que no semblen ser-ho. amb vespres a xiringuitos del litoral, amics dels 'oldies' i dones boniques, i electro minimalista que un dj destil·la des de vinils de 12 pulgades. tornar casa i cantar a duo cançons de radiohead al cotxe. llavors ve allò de saborejar les restes del capdesetmana, mentre the shins canten alguna cosa que sona a bucòlica.

àudio: the sidewalk surfers: fun last summer

4 comments:

Anonymous said...

Crec que American Apparel ha obert al carrer Avinyó. Potser m'equivoco, però no és el Raval, no?

Andrea Valverde said...

Ja tinc ganes d'anar a la american apparel i pel que fa als shins només dir que són (L). Els teus gentle music men molt macus, els hi vaig donar sälutacions cordials de part teva.
:)
bonanit

Anonymous said...

Sr. que fregeix les lletres!, com anem?

1. Com ens cuidem, ja convidaràs a sopar... quins gustos taaaan refinats!
2. Quines, quines cançons?, No surprises i Creep? (x dir algo), Paranoid Android? (maybe I'm paranoid, but not android)

...I per enèsima, un fa el que vol fer no el q ha de fer... i ja està!, i a l'estiu tota cuca viu i la calor és un bon antibiòtic i ho cura tot, ui... i la platja ni t'explico.

She's running out the door
She's running out
She run run run run...
run...

Whatever makes you happy
Whatever you want
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep,
I'm a weirdo
What the hell am I doin' here?
I don't belong here...

Esther* said...

Jooooo!

Que penita que el tiempo fuera regular ayer, aún así me alegro mucho de que te pasaras por la playa y nos viéramos ese ratejo, que ya tenía yo ganas de tocar esas rastitas! yo al final me lie y tome otra...y este hombre volvió a coger los platos y pinchó bastante bien. Además, conversación con chicas de pelo corto no me faltó...

Muuuuak*
A ver si luego o mañana te dejo un mail guapito!