Sunday, August 31, 2008


última dia d'agost.un agost que marxa sense grans grandiloqüències al seu darrere. certa falta de sabor. setembre ja espera amb les seves festes, els seus col·lecionables, les seves tornades i les seves pluges reparadores. com a la cançó de mishima. uns darrers dies de certa racionalitat emocional. del tacte del benestar rossant-me els porus de la pell. redescobrint sensacions que jo mateix havia barnissat amb pols. sopars grupals de comiat estival a la platja. entre mantes, amanides i truites de patata. baileys amb gel acompanyats de la foscor de l'aigua i el regust estrany de cloenda. caps de setmana de treball rutinari. de passejar pel centre i no deixar el vici de mirar qui hi ha a les terrasses. de comprar discos de northern soul i 'scottish pop'. de veure a revistes que teenage fanclub tocaran al bam. i estar a punt, ho prometo, de vessar una llàgrima o alguna cosa semblant. vespres de calma casolana veient films recents de tarantino. apaudint la sev bso farcida de 'hits' de la stax i de plans seqüència amb converses al voltant d'una taula plena de viandes típicament nordamericanes. i ja diumenge. amb poques noves i amb, de nou, cita parraoquial per veure el nostre mésqueunclub. m'agrada l'olor a setembre intuint-se a les fosses.

àudio: toots & the maytals: 54-56 was my number

2 comments:

Anonymous said...

aaaaaaaaaaaaaaarrrrgggggggggg... doncs a mi no m'agrada setembre ni el volver a empezar, volver a comprar zapatos y libros. Només penso q setembre, per sort té dos festius: l'11 i la Mercè, i amb això ja sóc una mica més feliç.
Mira q ja és mala sort que el 31 d'agost caigui en diumenge... joer!

Muntsa said...

ah, alerta! a mi tampoc m'agrada el setembre, igual que a la Míriam. A més, jo em qdo només amb un festiu pq treballo la diada... en fi! cal tirar endavan el país!

mishima tb al BAM, allà a la fàbrica Damm!

pd. m'alegro q hagis rebut els brotxs. en breu farem el teu, totalment masculí! ;)