Sunday, September 07, 2008

*summer endings. menorca'08

la formologia dels parèntesi els fa tenir una entrada i una sortida. l'absència d'algun d'aquests dos ítems convertiria el concepte en una altra cosa. hi ha diumenges com aquest en que sents el tacte de la convexitat de la sortida del parèntesi. i el neguit arriba a ser força palpable. la vista enrere em porta a calmes cercades dins la illa precedida per aquest adjectiu. agradables companyies de viatge. amb bromes i confiança adquirida com a banda sonora. barrets de palla i la varietat cromàtica de les tovalloles esteses. sobre sorres fines i bombolles ambientals. amb el vespre extenent-se plàcidament i el bronzejat assentant-se al teu cos. reafirmar el bon gust de la cervesa i de la marca del rellotge que desapareix al canyell esquerra. de passejos de nit pels agradables carrers del port de ciutadella i la frescor d'un baileys amb gel o un san francisco com a pretext. agradables sopars, també, cortesia de la noia amb nom de grup de pop suec com a regal d'aniversari. petites postals per penjar en suros. i tornar-les a mirar d'aquí a un temps. sabent que les bomobolles són efímeres, molt. i encara em costa siturar-me de nou en una quotidianitat desajustada. segueixo intentant-ho.

àudio: death cab for cutie: coney island

2 comments:

Esther* said...

Cuerpo! jeje! ay que penita da el final de las vacaciones jooo! menos mal que cuando unos las sueltan otros las cogemos y podemos ir intercalando estados de ánimo! Lo peor de todo...empezar la Uni, eso si me da pereza de verdad!

Muuuuuak*
Esta tarde soy toda tuya, si tu quieres claro ;)

Pit said...

Òscar!!! He estat preparant un reportatge pel Què fem? sobre les cerveses i mentre parlava amb un cerveser vaig descobrir una cosa sorprenent! I és que cebada = ordi!!! La civada és 'avena' en castellà! Fa una estona, mentre tornava cap a la feina després de dinar pel Raval, no sé per què, he pensat que t'ho diria..., m'he recordat del teu famós suc de civada. I no ho dic en to repel·lent, eh? Sinó com un error que jo i segur que molta gent cometem per confusió.
Per cert, com va anar l'aniversari? El vas celebrar a Menorca, suposo! Vinga, una abraçada.