Thursday, September 18, 2008


"grabar una cinta recopilatória requiere un arte muy sutil. hay muchas normas y detalles. para empezar usas poesía de otro para expresar lo que sientes. y eso es algo delicado...
grabar una gran cinta recopilatória es como romper con alguien. se tarda más de lo que imaginas. hay que empezar a lo béstia, para llamar la atención. y luego ir aumentando la intensidad, pero sin pasarse. porque luego hay que bajar de golpe. hay un montón de reglas."

john cusack a 'alta fidelidad'.

acabo de rebre un missatge de la noia d'ulls blaus i castellans a parts iguals. està a un concert de seabear. al que havia d'anar. diu que si hi hagués anat voldria regalar-li un barnús a la violinista. m'ha fet somriure. estava acabant de reveure 'alta fidelitat'. converses vespertines m'han fet tornar el film al cap. i tot tenia cert regust a ella.

àudio: albert hammond jr: cartton music fot super heroes

4 comments:

Andrea Valverde said...

I a sobre no parava de tocar el violí amb un posat superseriós i professional :)

¿Escuchaba música pop porque estaba triste? ¿O estaba triste porque escuchaba música pop?

B. said...

Regust a bona música triada a consciència...

Esther* said...

Y hubieras querido comprarle un albornoz, hubieras querido comprárselo...

Muuuuak*Guapitoooo*

BiBPastissets said...

m'encanta aquesta peli!!
avui t'he vist pujant les escales mecániques del metro de mundet.... no t'he dit re pq estava al bar i he vist que anaves molt decidit...ja deus haver començat les classes no? jo he pujat a tramitar el títol i a pagar cent vuitanta i pico eurakos.. son uns lladres... en fin.. que hi hagi sort amb les classes!!!
see you!!!
:D