Tuesday, December 16, 2008


allargar un dimarts en tiralinies horàries. dies entresetmana com les cançons de le mans. pluja fina intensa que evita una imatge nítida rere les ulleres i que deixa al terra una fina pel·lícula d'aigua. amb constància i persistència. coses petites per anar sumant i arribar a la nit amb el pensament despistat pel cansament. vespres de passejar per carrers que abans sovintejaves. passar per davant d'antigues feines. remenar discos de soul i new wave disco. comprar uns levi's 'red boy slim' d'estètica impressionista i formes poc racionals. moldejar l'estètica com no puc fer-ho amb altres coses. sopar amanides amb formatge i pollastre amb eneldo a llocs cèntrics. amb la bona companyia d'uns bonics ulls blaus i d'una barba poblada com la meva. per recuperar sinergies i temes recorrents. sentir paraules embolcallades d'escalfor, com una moixaina allà on comença el clatell. tornar a casa, pagar la multa i recollir les fotos. nit poc golafre i em creuo amb flora saura i david caraben al carrer elisabets. mentre passo per aparadors on algun dia havia vist vestits vermells. pagar el taxi. un bon disc de kanye west i pàgines d'un novel·lista suec que ara és supervendes. llegeixo el títol de la coberta i somric, mentre allargo les cames sota els llençols.

àudio: kanye west: heartless
( and all lp "808's&heartbreaks")

3 comments:

Pit said...

Diuen que és molt bo l'Stieg Larsson, jo tinc ganes de llegir-lo. Ja em diràs què et sembla! Ja que cites els Mishima, suposo que ja saps que toquen amb els Facto al Festival Mil·leni..., i t'anuncio que Élena treurà nou disc ben aviat, en català. Per cert, compra La Vanguardia del dia de Nadal: hi trobaràs una bonica sorpresa.
Un petonàs i que passis unes bones festes.

Esther* said...

Ooooh! pero que bién que hayas vuelto a escribiiir! mmm pollo con eneldo, y con un poquito de queso, no? me gustará irte leyendo desde lejos, ayyyy! échame de menos eh!

Muuuuuuak*

paupistrello said...

molt millor la companyia d'ulls blaus que la barba islamista... on vas a parar!!

per cert... en aquest darrer post no has escrit ni el mot 'serrell' ni la paraula 'recte'... tot bé?