Thursday, July 20, 2006

Biografia 2.0


Doncs el primer que diré és que m'agraden les dones, i molt...Però també m'agrada l'estiu, les rastes, els bikinis, els gelats de maduixa, Queen, les pelis d'en Tarantino, la nit, l'olor de la gespa recent tallada, els jerseis a ratlles, els petons, despertar-te i veure que encara tens 2 hores més per dormir, les xapes, la mozzarella di buffala, els serrells rectes, la Sara Loscos, l'escut del Barça, els somriures, el café, el Montferry, les xancles brasileres (i les brasileres a seques també...), Diego Armando (D10S), anar descalç, la Joana Bonet, 2 many dj's, el poker, Pepe Rubianes, el "clac-clac" que sona quan remenes cd's a la Fnac, l'orenga, la Mònica Terribas, Plats Bruts, el Born, la Torre Agbar, l'electropop, les patilles prominents, pilot V-Ball, Wilco, Tracy Chapman, plorar de riure, monopoly, els escots generosos, Deco, Andy Warhol, les fotografies en blanc i negre, London, silenci? (inclos la seva presnetadora, Bibiana), el concepte de "perro labrador", les festes, el bar de Jaume I, Razz, la rambla de Poble Nou, Facto Delafé y Las Flores Azules, les fundes nòrdiques (i també les nòrdiques), conduir, la migdiada, els mails que no són interminables cadenes, bohemian raphsody, la família, les pel·licules en blanc i negre on els actors fumen tota l'estona, ProEvolution Soccer, Vans, La Paloma, Oven, The Cure, sentir parlar italià, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, Popart, Ferran Torrent, Gerard Quintana, observar la gent quan creu que ningú l'està mirant, el buzz, els extintors, les frases fetes traduïdes a l'anglès, Frank Sinatra, els cartells publicitaris, entrepà vegetal, retrobar un vell amic, els "informes", llepar la pega dels cigarrets, marihuana, indie, acabar el mots enreixats, escriure, el gaspatxo, euskadi, els mapes polítics Vicenç Vives, descobrir mirades furtives, perdre la noció del temps, ballar, poesia, Jordi Basté, Kraftwerk, Gaúxu, have you ever seen the rain?, veure que per fi arriba el nit bus, taggliatelle al pesto, You will never walk alone, senyera, els estels, llibertat, la Premier League, Jason Williams, les caigudes fortuites pel carrer, el whisky, les dutxes calentes pels matins d'hivern,vespa, les camises retro, Nicolas Cage, Lucía Jiménez, les converses, les mirades, l'olor a xampú, el gust de la pasta de dents, apuntar el títol d'una canço que he sentit a la ràdio, els llibres de butxaca, edding, fideua, Sultants of swing, D&G, les ulleres de pasta, Júlia Otero, els gols de falta, Najwa Nimri, Vialli's, Sant Ettiene, bootleg, The Sunday Drivers, blog, els divendres, New Order, Lucia Etxeberria, La pelota vasca, eclèctic, 3r 3a, els sopars d'estiu a la fresca, el Tio Che, La Roca, Ferran Requejo, Wmbley, escoltar una cançó en anglès i entendre-la, que pensis en mi, pensar en tu...

Àudio: The Beatles: "A day in the life".

6 comments:

Pit said...

Òscar!!! Com pot ser que t'agradi la Joana Bonet o la Bibiana Ballvé!! Hi pot haver dues ties al món més pijes i que fotin més ràbia? Et poso a la llista negra... Sort que la majoria de coses que t'agraden són molt xules i compartides i ho compensen, que si no...
Petons,
Àngels

Oscar V said...

Estimada Àngels...
agraeixo i celebro que compartim gustos i t'hagis vist reflexada en gran part de la meva autobiografia.
Tanmateix, vull deixar clares dues coses:
en primer lloc, Joana Bonet és un dels meus mites sexuals més preuats. En aquest país no hi ha Dona (amb majúscules) amb més classe, saber fer i elegància.
I en segon lloc, na Bibiana és un dels exemples més clars del concepte de "perro labrador" que pugui trobar.
Estic enamorat d'ambdues i no permetre ni una sola paraula malsonant vers elles! He dit.
Petons i gràcies pel comentari Àngels.
Òscar

Pit said...

Per la teva info, mon germà va conèixer la Ballvé en una festa deu fer cosa d'un any, perquè ella és de Matadepera -una de dues, o era de Matadepera o de Pedralbes- i ell es mou molt per Terrassa. Diu que era bastant gilipollas... I podries aguantar una tia que parlés d'aquella manera?
Ai, ho sento, és que sóc una mica rabiosa amb segons quines ties!

Nu said...

No puc estar més d'acord amb l'Àngels. A parer meu, la Ballvé aquesta personifica la superficialitat popera (que tant adoro jo...) i em repateja. Per la resta de l'entrada, ha estat un plaer (excepte petits excessos que t'has permès...) Una abraçada tant forta que no s'acabi!!

Nurununurunuunununu

Oscar V said...

AI pobre Bibiana...'es una llastima que mai arribi a ser la meva labradora particular perque la pogueu coneixer...jejeje.
Quins son aquests petits excessos dels que parles?

Pinpilin said...

Jo creo que en aquesta enumeració falta la Sara Moyá... jeje :P

Un petó!