Thursday, March 08, 2007

*Bernat Lliteras


Les baixes dosis d'ego que últimament corren per aquí són avui una mica menys palpables. El sol lluent amb força després de pluja reparadora és un bon motiu. Anar a comprar roba de forma medicinal també. Un jersei estil 'oldie sport' i un altre amb caputxa i motius analògics estampats, molt del meu estil. Estreno aquest matí un d'ells i tres companys/es de feina se n'adonen. M'agrada que les paraules que facin servir siguin nou, modern o llampant. Aquestes coses van així. Pel que fa a les meves ansietats, segueixen allà però en intensitats menors. Poder dormir plàcidament fa encarar el dia d'una forma molt més abarcable. Sóc a la feina, ara. Com cada principi de mes no hi ha RES a fer. Sona Neighbourhood #1 dels The Arcade Fire a l'i-Pod. Les companyes 'middle-age' segueixen fent converses d'estenedor i pinces de colors. He trobat companyia pels cigarros furtius. Que millor que una jove dissenyadora de somriure exigent i català no-barceloní. La seva extensió és el 260. Per aquesta tarda espero algun cafè davant bones companyies. Tinc ganes d'anar al cinema. Vull veure 'Shortbus', però encara no entenc que la facin a les 4 de la tarda només. De moment tot igual per aquí. Tan sols que ara sona 'build me up' de The Tempations...

Àudio: Love of Lesbian: Carta a todas tus catástrofes

10 comments:

Pit said...

Here comes the sun!!!!! Turururu!

Anonymous said...

Ciao Bellisimo!!!
Come estai?? Mi dispace, perdonami per lasciarti in silencio l'altra giorno!
SoRRRRy!!! Amb 4 R.
El myspace em diu que fins l'agost no podré tornar a entrar?? Què coi és això?? (si soc l'Anna (in design)) No tenia cap altre manera de dir-te que hi soc i que no puc continuar el mail que vaig deixar a mitges... uppss!! (va ara recorda'm allò de.. pq no ens vam donar els mails??) jiji!! Quina ràbia t'haig d'explicar el projecte d'ecodisseny i saber-ne la teva opinió!!!

Per cert.. a proposit, que m'agrada llegir el que escrius!!

keep in touch!
Ci sentiamo adesso!!!
Un petonarro i un hiperpresent Somriure!!!

Daniel Gutiérrez Abella said...

In design? t'agrada fer caixes te textos i paletes de colors? Pensava que era dels pocs pringats que patia aquest programa.

I per cert, d'on treus l'italià?

Simple curiositat...

Òscar, li comentes al Herr lo del razz?

Oscar V said...

Àngels, que bé que estiguis tant Beatlemaniaca últimament!

Anna...bellissima!
Que bé llegir-te per aquí! Dedueixo que no has vist el meu últim mail...I dir-te que sí, que em rrrrrebenta (amb 5 r!) haver-te de recordar lo dels mails...jejejeje!!!
Però m'encanta la floreta que em deixes i espero que estiguis bé...
Tutto a posto per la plana??
Espero rebre aviat un mail (repcat@hotmail.com) amb el projecte d'ecodisseny i així no tornar-me a quedar a mitjes!
Bacione e un grazie molto grosso per estare qua sempre...
Parliamo adesso, bellissima!!!

Oscar V said...

Danielle!
Que no t'havia vist!
No acabo d'entendre el q dius del programa i les paletes de colors...et trobes bé?
SObre l'italià...io so parlare un po d'italiano. ricorda la piccola volta per Roma! ;-)

Sobre lo del Razz, li comento al herr, però he de deuir de la teva respsota un sí? O si no ve el Sala no vols venir amb mi, tontorrón?;-)

Parliamo adesso bello!
Ciao ciao!

Pit said...

A l'Anna: et dediques a l'ecodisseny? Fas el postgrau a l'Elisava? Un amic meu n'és professor i jo em plantejava fer-lo. Em sembla un tema molt interessant!!!! Si t'hi dediques, m'agradaria tenir el teu contacte! Estic en una associació i per algunes coses que fem ens fan falta tenir algun dissenyador que es dediqui a l'ecodisseny!
Sóc ambientòloga i ex-alumna de Joan Rieradevall, per si et sona...
Ci sentiamo -no seré menys, ara que tots parlem italià...

Àngels

Anonymous said...

La que he armat!!
(TU ET QUEIXAVES OSCAR DELS COMENTARIS AL TEU BLOGG??)
Àngels o Pit, un plaer saludar-te: soc estudiant de 2n de disseny de producte, i estic configurant un projecte d'ecodisseny i tens tota la raó, és super interessant, si pots fes-lo, jo m'hi estic endinsant, et passaré el meu contacte, perquè m'encanta que el vulguis tenir. Si puc donar un cop de mà o col·laborar, sempre és un intercanvi interessant d'aprenentatge mutu. No estudio a l'Elisava, estudio a Vic l'escola d'art i disseny, l'economia no dóna per tant, jeje. Ci sentiamo adesso bonica!

Guapins (Oscar) he pogut obrir el myspace... pel que es veu, m'han tret el càstig.. Et passaré la meva adreça per mail. Estic fent contactes!! Ets una caixa de sorpreses!! Sorriso Bello!!

Bacione!!!

Daniel Gutiérrez Abella said...

Òscar, les preguntes absurdes meves anaven dirigides a la noia de la plana, que per cert no conec.
I lo del razz, tot i que no facin concert podem quedar per petar la xerrada i sortir a "fer mal"...no?

No estaria de més un "sandysipat els dubtes"...;)

A domani

Oscar V said...

Daniel....vaig entendre lo de les teves absurdes preguntes després de penjar el comment, com sempre!jajaja
Aquesta nit quedem això segur, però ja veurem que fem. De totes maneres, tot i que no punxin 2many, tinc 2 entrades x razz...;-)
Gratis i sense cua...ja saps com fucncionen els meus contactes...
Parliamo dopo!

Pit said...

No sabia que tu també em deies Gelines...! Petons, Òscar!