Monday, October 01, 2007

* estilism runing for our vens...

'...you have found her, now go and get her. remembre, hey jude, to let her into your heart. then you can start to make it better...' veritats com a punys en lletres d'himnes. The Beatles tancant la celebració, en tant que cançó insígnia dels nuvis. la pell farcida de sensacions i la retina a vessar. en sentits físics i metafòrics. tot perfecte. una emotivitat molt adeqüada regnant la jornada. la bellesa palpitant de la núvia. el meu pare amb estilisme 'cool' recordant a dissenyadors moderns. el padrí més eclèctic i elegant dels que es recorden. vers llegit precariament per les circumstàncies. el cotxe (a.k.a. fucking legend) engalanat. la petita i acollidora esglèsia. la frepant i serena benvinguda dels nuvis. el record sincer cap a la mare. sigui on sigui, ahir, mirava orgullosa. tots ho sabíem. els músics cantant en directe. flors taronjes pel ram i una bonica cançó de Lluís Llach. testimonis que signen i traques a la sortida. salutacions a amics, coneguts i saludats. presentacions a noies de somriure maliciós. mitjes negres de rejilla en cames amb corves impossibles. 'delicatessen' com aperitiu i ingestes desfermades d'alcohol. el 'sgt. pepper's' per l'entrada dels núvis. mirades de complicitat. taules regnades pel 'hooliganisme'. the clash i the rolling stones donant entrada als vins. pastís fumejant entrat per un maldestre tricicle pilotat per un servidor, en funcions de padrí. de fons 'verano azul' i crits d'ànim com si coronés el 'tourmalet'. entrega de regals amb marvin gaye sonant. primeres notes de 'bohemian raphsody' i surto a besar als núvis. que em regalen la col·lecció de singles dels Beatles (cares A i B) en format CD. notes de 'strawberry fields forever' i el mateix regal pr la germana del nuvi. el whisky fa la seva entrada i la pista de ball atestada. sona 'blue monday' com a petició meva i repiquen bateries com a preludi d'un himne. tot bé. tot perfecte. classe, elegància, emotivitat i 'savoir faire' a dojo. tornada a casa i una sensació recorrent el cos que crec batejar com alegria...

Àudio: the Beatles: hey jude
*to Marta & Rubén. i love you so much, brothers...

4 comments:

Pit said...

que ara ets un dels del CQC? O què feies amb aquestes ulleres de sol a la mà?
Ja veig que la noia amb el vestit negre lligat al coll i mitges de reixeta va desperar passions entre tu..., i suposo que el Dani -és una de les seves fantasies...

Oscar V said...

entre tots, Àngels, entre tots...

Anonymous said...

Gracies germanet per saber explicar amb paraules acurades un dels dies mes felicos de la meva vida. T,estimo moltissim i ens alegrem que t,ho passessis be i tot sortis tan rodo.
Perdoneu l,ortografia pero els teclats de NY tenen alguns inconvenients.
Fins aviat

Daniel Gutiérrez Abella said...

Ei mestre!
gran boda. lamento que m'emborratxés tant aviat i no pugués parlar amb la meitat de la gent. crec q fins i tot li vaig tirar la canya a ta germana!!!;) espero q no.
Abraçades mil i molts recds al cunyao i a la Marta, q a hores d'hara deuen estar esmorzant pancakes en algun motel de la ruta 66.
Passa un bon pont hispà!
Denis