Sunday, January 06, 2008

*altres temps. roma.

les fruites confitades de colors reposant a la vora del plat. molles escampades, alguna taca. culs de vi i tasses amb restes del pòsit del cafè. dia de reis. de tancar dates de mandra de moltes coses. d'àpats i reunions. de regals i il·lusió en cares d'altres. tancant capdesetmana. divendres de rodatge. de fruir de la màgia de la imatge. aprendre sempre ha estat una empresa divertida. nit de res per culpa d'un refredat que em fa recordar els anys que fa que fumo. dissabte de leggins negres i vestit estílistic sota certa cara cada dia més bonica. de dinars de compromís i tarda fent de rei mag. el meu amic periodista marxa demà a viure un any a la Índia. ens convida a un sopar indi als quatre cavallers de la panxa rodona. el trobaré a faltar. em fa pena comptar els mesos que falten per poder tornar-lo a veure. però m'agrada saber que el seu 'savoir fair' inconmensurable el farà guiar-se bé. aquest vespre hem anat a casa seva a despedir´lo. el seu gos encara em reconeix, crec. he tornat a casa mentre sonava el 'revolver' dels beatles. sonaven trompetes, clavicordis i línies de guitarra magnificents. i pensava una mica en va. en la bellesa. en el bon gust per les coses. sempre m'han dit que tinc bon gust. però aquest vespre crec que sentia certa tristesa...

àudio: the beatles: got to get you into my life

4 comments:

Pit said...

Que somrients tots quatre! I que prim el Dani...! Una abraçada, Òscar!!!!!!!

didi dj said...

eyy feliç any!!que chulada de foto!da gustos veros tan felices!!yo sigo igual,amunt i avall,pero estable :) si,les dones que som complicades,qui hi farem? per la resta genial!al febrer fan una punxada uns amics meus,no se si coneixes la pagina jenesaispop,doncs al febrer a razz!!jo ni hi aniré,pero n'estic segura que ho pasaràs molt bé.
i tu com vas?hem de parlar jeje
un petonet maco!

Anonymous said...

Quentin!
Quina foto mes xula, semblem mes joves i tot. Aprofito les 8 hores sense fer res a Heathrow per enviar-te una abracada ben forta.

Mantindre informats als membres de la panxa rodona de les meves peripecies orientals.

Cuida=t

Dani

Pit said...

Òscar! I tant, fem un cafè quan vulguis...! Jo estic bé, de moment! Crec que no me n'he fet gaire a la idea!!!! Espero que estiguis bé. Un petó!