Tuesday, June 03, 2008


sona miss kittin a la ràdio. electrònica sincopada des d'ones hertzianes. penso en sessions de dj per punxar cultura auditiva. imagino sessions amb daft punk i remixes elèctrics de soulwax. imagino tatuatges d'smileys amb auriculars gegants. nits de belleses contornejant-se i jo posant cares com les de la foto. ganes de pitjar el 'forward'. deixar enrera vespres de belle & sebastian. de les parets de casa vigilant i delimitant l'ambient atorgant certa sensació d'ofec. gaudint de certes rareses pròpies. com comprar samarretes 'oldies' de maradona o d'altres amb estampats en dos colors de haruki murakami. de posar música francesa per dotar-me de bellesa i cert ambient estilístic. quelcom semblant a bertrand burgalat o stereolab. els dies segueixen substituint-se els uns pels altres. inalterablement. tot cou massa encara. però si es posa iode a les ferides cicatritzen millor. soles triguen més a curar-se. ja ho deia la mare i tornava a casa amb els genolls pelats. avui hagués fet 64 anys. també, avui, hagués demanat una abraçada a algú. però bé. créixer serveix per portar coses com aquesta. i entrades sobre el front.

àudio: joan manel serrat: mediterráneo
*per si tenen àudio allà dalt...

4 comments:

Esther* said...

El yodo va muy bien para curar las heridas...los buenos amigos, poder volver a escuchar las canciones bonitas que traen recuerdos y superar la emoción que despiertan los abrazos que han quedado por dar, son síntomas de que el dolor se va aliviando.

Un besazo nostálgico.
Muuuuak*
Melangia...

Anonymous said...

sovint també tinc la sensació q em manca una abraçada o que la que reps és una mica forçada...
encenc una espelma i mirant la flama em deixo envair pel record, melangiós però que cada cop cou menys (el temps i el iode fan miracles). L'endemà tot segueix funcionant i jo tinc la sensació d'haver-me fet més gran.
un petó d'aquells d'abans

Nu said...

my dear boy....!!!!!

Anonymous said...

:O

el petit príncep i la granota!
Continuï vostè fent-se gran, l'amor només viatja amb el temps!

amor, temps i primavera és tot el que necessita!

(molt bonic, molt bonic!)