Sunday, August 03, 2008


poques coses canvien. un diumenge més de velocitat dièsel. d'esdeveniments per venir i tedi vital habitant. els records creant crostes de les que deixen ferida al marxar. perquè sopes un divendres a cert local italià per casualitat. i miro de reüll la taula on havia assegut amb boniques companyies. compartint amanides de pollastre i foccaccia. repasses fotografies i apareix de cop la seva cara. llavors ets conscient que certes coses encara couen. encara. intents d'evasió en dissabtes a pobles de la costa. a cases d'amics hospitalaris. taules ben parades i dolços i licors germànics de postre. sobretaules allargades amb cafè. vespres de barbacoa i l'escàs pes del temps a l'estiu. caramelitzant la ceba a les brases i vins del priorat en gots de mesures poc apropiades. per acabar de nou una setmana amb calor fent-se massa present.repassant de nou amb els dits aquelles coses que no encaixen. els teenage fanclub canten ara aquí. segueixo gaudint de l'agradable tacte del pop escocès a les orelles. mentre l'estiu segueix desfullant-se espero un setembre de pluja reparadora i tonificant. de tovalloles netes vora la dutxa i l'engrescador aroma de plans a la vista.

àudio: al green: l-o-v-e (love)

3 comments:

Muntsa said...

Óscar...
Caribou va estar molt xulo...però segur q tornen ben aviat, q ara estan a tope!

joo...
jo tb vull tenir plans per al setembre!

ens veiem :)

Anonymous said...

Óscar wa yeah amb Caribou!, de res pel truc, tot fos això!

m'agrada el que escrius tot i q sempre hi hàgi aquest regust a melangia! :)


i muntsa!, els tindrem, els plans!, OH I TANT!

Unknown said...

Alaaa!

Tomando la cervecita(y horchata)del jueves, me quede con toda la intriga cuando me dijiste lo de tu amigo dani y nuestros misteriosos posteos, así que he revisado detenidamente mis últimas entradas del blog y ahí estaba Dani, que majito por cierto! y sabes que es lo mejor? que ni siquiera cai en que le conocía cuando me comentó! ayyy que majitooo!

En cuanto vuelva a Barcelona hacemos una quedada que hace mucho que no veo a Dani, ni a Chicho, ni a "Sara"... tenía que haber ido a la barbacoa...

En fin...que con este calor la melancolía no tiene cabida. Deberías concentrarte sólo en no sudar como un polluelo y pensar más en el septiembre del 2008 que en el del 2007. Dicen que cualquier tiempo pasado fue mejor, es otro de los clichés que eliminaría del planeta.

Muuuuuak***